Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fiatal anyukák ti, hogy...

Fiatal anyukák ti, hogy bírkóztatok meg ezekkel? Bővebben lent

Figyelt kérdés
19êves vagyok 2hónap múlva leszek 20. Megtudtam,hogy babám lesz(4-5hetes vagyok) nagyon örülök neki abortuszon egy percig nem gondolkoztam. most fogok érettségizni szerintetek tudok így?szülőknek mikor mondtátok el?

2015. febr. 20. 17:04
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
szeretnék majd több szakmát is szerezni vagy esetleg tovább tanúlni.. tényleg fiatal vagyok de akkor is egy pici élet alakúl bennem...nem fogom eldobni :) ő egy ajándék arrol meg nem tehetek hogy egyeseknek 30vagy több éves korukig csak a munka van meg a robotolás. mindenki más mindenkinek máshogy jó :)
2015. febr. 20. 18:17
 12/27 anonim ***** válasza:
33%
Ha ennyire határozott véleményed van, akkor minek tetted fel a kérdést?
2015. febr. 20. 18:27
 13/27 anonim ***** válasza:
28%

Nem kellett megbírkóznom ezzel, mert volt annyi eszem, hogy nem esek teherbe 19 évesen, a semmire.

A párod suli mellett dolgozik és megkeres annyit, hogy 3-an megéltek belőle? Milyen munka ez áruld el, lehet foglalkozást váltok.

2015. febr. 20. 18:35
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal anyuka vagyok egyetem alatt lettem terhes, végig lehetett csinálni a dolgot. Fontos volt a párom és a szülők támogatása, hiszen nappalira jártam, gyakorlatra és vizsgákra be kellett járnom, a szak amire jártam gyakorlatra épül, az elméleti órákkal engedékenyek voltak (nem vették annyira szigorúan hogy ott legyek, de vizsgán nem kivételeztek).

Mire végeztem a lányom kettő múlt, és el is tudtam helyezkedni.

A párom végig támogatott, ő már dolgozott, külön élt a szüleitől, nem terveztük a kicsit de nem bánjuk hogy így alakult.

2015. febr. 20. 18:36
 15/27 anonim ***** válasza:
54%

Miert estek neki?vegre egy felnőttesen felelősség teljesen gondolkodó fiatal nő!

Nem lesz konnyu,de megoldjatok majd!Gyerek mellett is lehet tanulni,dolgozni.

A fiam 4hetes volt mikor allamvizsgaztam!

Azota meg 2gyerekem szuletett,es mellettük is mindig képeztem magam.

En soha nem cseréltem volna azokkal,akik mindent megteremtenek aztan 30utan évekig varnak egy babára.

Boldog babavarast!

2015. febr. 20. 18:47
 16/27 anonim ***** válasza:
40%

FELELŐSSÉG TELJES????

talán akkor volna az, ha nem csúszott volna be neki egy baba 19 évesen, egy majdnem elköltöztem otthonról állapotba, és a páromnak sincs főállása nem hogy nekem állapotba....kicsit erőteljes megfogalmazás egy terhes 19 éves lányra, hogy felelősségteljes, halkan megjegyzem, hogy 20?? évesen fog érettségizni

2015. febr. 20. 19:00
 17/27 anonim ***** válasza:
(meg se merem kérdezni mióta vagytok együtt a pároddal...ne legyen így de a legtöbb kapcsolat összeköltözés után siklik félre)
2015. febr. 20. 19:04
 18/27 anonim ***** válasza:
40%

Jezus mennyi rosszindulatu besavanyodot ember van itt:)

Ne foglalkozz veluk! Gratulalok es ne aggodj mindent el tudsz erni amit csak akartal tenyleg nem lesz konnyu de megeri!

Rajtad mulik a terveid megvalositasa elott semmi akadaly nincs! Egyes embereket nem a gyerek hatraltat hanem a sajat gondolkodasuk! Pont az ilyenek akik irtak..irigyseg...megkeseredetseg

Fiatal vagy elotted az elet es barmit megvalosithatsz amit csak akrasz!!!

Sok boldogsagot!

2015. febr. 20. 19:42
 19/27 anonim ***** válasza:
59%

A 16-osnak mondanám,hogy 100%os védekezési forma nincsen!Ezt az orvosok is alátámasztják.(anyosom kétszer lett várandós spirál mellett kozel 40evesen,o is felelőtlen???)

Felelősségteljes,mert vállalja a tetteinek a következményét azaz:szexuális életet èl,terhes lesz,és megszülni,felnevelni készül a babáját.Mellesleg 20èvesen nem gyerek,akármit is mondasz.És egy friss kapcsolat is elbír egy babàt,ahogy másoknál sok éves megy tönkre családalapítás utan..Tenyleg savanyú vagy!

2015. febr. 20. 20:12
 20/27 anonim válasza:
44%
Szia! Gratulálok a babához! Én 20 évesen estem teherbe, gyógyszer mellett. Párom szüleinél laktunk, megbeszéltük, h csak akkor mondjuk el a szülőknek, amikor már betöltöttük a 12. hetet. Párom az ő szüleinek, én az enyémeknek mondtam el. Azóta külön élünk a szülőktől. Szerintem simán letudod tenni az érettségit.
2015. febr. 20. 20:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!