Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok megnéznétek ezeket a...

Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?

2010. ápr. 9. 13:20
1 2 3 4 5 6 7
 41/66 anonim ***** válasza:
04,09. 15,24-es vagyok. Megigértem a hangos gratulációt :-) Nagyon örülök Nektek, GRATULÁLOK :-) ...ja, és errefelé is jöhetne egy gólya :-)))) Vigyázz Magatokra!
2010. ápr. 13. 20:18
 42/66 anonim ***** válasza:

Szia

Gratulálok. Én tegnap teszteltem olyat mint te elsőre holnap reggel tesztelek. Amúgy miota használod a vaterás tesztet?

Kellemes babavárást.

2010. ápr. 13. 20:34
 43/66 anonim ***** válasza:
Bocsi mint a második teszt olyan az enyim.
2010. ápr. 13. 20:41
 44/66 A kérdező kommentje:
Sziasztok lányok, köszi, hogy ennyien írtatok megint! A teszteket még mindig lövögetem és tényleg erősödik napról-napra, most már full pozi. :)) Kérdezte vki, hogy szedtem-e valamit. Igen! Soha életemben nem szedtem semmit, de 2,5 hónappal ezelött elkezdtem szedni a MagneB6-os és a folsavat, mert nagyon hullott a hajam. Annó kb 10 éve is folsavat szedtem rá és rendbe tette a hajhullásomat. Közben olvasgattam, hogy várandósság előtt is érdemes elkezdeni szedni. Én biztos vagyok benne, hogy nekem ez segített! Szedni fogom továbbra is, egészen a 16 hétig! Csak ajánlani tudom nektek. sokat beszélek a kis pocaklakómhoz, minden nap üzenek neki, hogy kapaszkodjon anyába jó erősen, nagyon szeretjük már most, itt van a helye a családunkban! :)) Attól kicsit tartok, hogy negyediken lakom és lépcsőzök napi 2-3x. Remélem ez nem befolyásolja a terhességet. :( A Mellfeszülésem a PÉ óta megvan, a pattanások is ugyan úgy jöttek ki mint mikor megjön. Tiszta mensi tünet, szal ne legyetek elkeseredve ha ezeket már érzitek mielőtt nem várjátok, mert ettől függetlenül még lehet baba. :) A höm szépen beállt 36,8-ra, de holnaptól már nem is mérem. Amúgy hónalj alatt mérem mindig higanyossal. Az összes görbém közül ez lett a legpocsékabb, mindegyik gyönyörű volt, szóval ha görbe alapján próbáltok kiigazodni, itt vagyok én a példa, hogy ilyen görbével is lehet baba! Lányok sok sikert mindenkinek! Puszim :*
2010. ápr. 14. 08:17
 45/66 anonim ***** válasza:

Szia, még egyszer gratulálok!

Azt még megirnád, hogy most milyen tüneteid vannak? Mensis hasfájás, feszülés, folyás, stb.?

El is hiszem, hogy boldog vagy, én is az lennék a helyedben, jaj, de mennyire ...

Sok boldogságot, jó egészséget Mindannyiótoknak!

2010. ápr. 14. 09:57
 46/66 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolsó! A tüneteim közül egyedül a mellfeszülés maradt meg, de az már a PÉ óta tart, ezt a görbémen is megnézheted. A folyásom úgy vettem észre, hogy tök száraz, nem merek már benyulni, így a wc papírt nézem, de teljesen száraz vagyok. Már nincsenek icipici görcsök sem tegnap óta. Csak a mellfeszülés. Pont a szülinapom "készült" a picurkám. :) És karácsonyra fog megszületni. :) Lányok itt a tavasz húzzatok bele!!!!! :)
2010. ápr. 14. 10:11
 47/66 anonim ***** válasza:
64%

Már gartuláltam neked kedves kérdező,de most jót mosolyogtam a kommenteden:Folsav az oké,sokaknak segít a teherbeesésben.De a Magne B6-ot mire szedted?Koncentráció zavarod van?Görcskészséged?Izomfájdalmad?

A Magne B6-ot kérlek ne keverd ide,az ezer százalék,hogy nem segített,csak már ugye bebeszéled,hiszen boldog vagy.

Majd most jó ha szeded,majd meglátod a fájdalmatlan keményedésekre kisebb görcsökre,has szúrásra tökéletes.

Elhiszem,hogy örülsz,de azért ne fogjuk már rá mindenre,hogy attól sikerült.

Egy 13 éve szülésznő.

2010. ápr. 14. 10:29
 48/66 anonim ***** válasza:
Tiszta szívből gratulálok!Nagyon jó ilyet olvasni!!! :)
2010. ápr. 14. 11:03
 49/66 A kérdező kommentje:
A MagbeB6-ot a lábikra görcseimre szedem, mert elviselhetetlen éjszaka mikor nyújtózom. :S Amúgy a folsavra gondoltam mikor azt írtam, hogy segít a teherbe esésben. :) De nem hiszem, hogy véletlen volt így 5 év után.....szal nem fogom rá mindenre, de biztos vagyok benne, hogy a folsav azért megtette a hatását.
2010. ápr. 14. 12:59
 50/66 anonim ***** válasza:

A szülésznő vagyok ismét.

Na így már világos,gondoltam,hogy valami ilyen panaszra szeded:)

A folsavat én is csak ajánlani tudom minden babára vágyónak!

Megsúgom,nekem is hosszú várakozás után a harmadik babámat a folsav hozta meg:))Pedíg elötte mindent kipróbáltunk.

A folsavra nyugodtan ráfoghatod!:))

Minden jót,és vigyázz magatokra!

2010. ápr. 14. 13:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!