Megneznetek? Menstruacio elott vagyok 3 nappal. Nem volt mar turelmem es csinaltam egy tesztet. Jol latok? Remenykedhetek?
Ez bizony nem is olyan halvány! Az én kisfiam a nemvárt napján ennél halványabb volt és most itt rugdos a pocimban, 27 hetesen :)
Szívből gratulálok és boldog babavárást!
first response dm-bol,de Erdelybol vagyok nem tudom,hogy ha ugyanaz az aru mint nalatok:)
Jajj lanyok annyira orulok el sem hiszitek:D:D:D
Ez bizony pozitív, ha meg akarsz győződni, akkor vagy a nem várt napján, vagy másnap reggel is ismételd meg. Akkor már tuti nem halvány lesz. Egyébként a halvány csík is csík, amint látod. :)
Boldog babavárást. 25 hetes kismama
hát ez nagyon szuper! KISBABÁD LESZ, nekem még halványabb volt és mostanra van egy gyönyörű 2 hónapos kislányom
vigyázz magadra nagyon.én úgy jelentettem be a páromnak hogy vettem egy cumit és a paplanja alá tettem :-)
Hat en egyszeruen csak a nyakaba ugrok amikor hazajon....es mar alig varom:)A cumis dolog nem jonne be,mivel mar van egy 1 hos kislanyunk aki mindenhol elhagyja a cumijat:D
Jajj nagyon izgatott vagyok lanyok...mar nagyon varom,hogy hazaerjen es elmondjam neki ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!