Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?
Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?
Ez Pregimax teszt?
Nekem is ilyen halványan, de azonnal jelezte a babámat!
Én asszem gratulálok! :)
Pont nem olyan rég láttam itt a kérdések között egy ugyan ilyen jellegű "rózsaszínű" csíkos tesztet,igaz az másfajta volt.Sőt,még erősebb volt a te tesztcsíkjaidnál.Még én is gratuláltam a kérdezőnek,hogy szuper,kismama lett.Meg sok sok másik válaszoló is gratulált neki.
Rá pár napra megjött a mensije....
Szóval csak azt akarom mondani,hogy néha jobb,ha késöbb szerez tudomást az ember lánya a terhességről,mert ennyire korán,még kimaradt mensi elött,jobb nem tudni mi zajlik odabent.Igen,terhes volt az a kérdező is,de ezek szerint nem maradt vele a baba,így meg is jött neki a mensije késve.
Elhiszem,hogy ha tucatjával vannak otthon terhes tesztetk,nehéz várni,de szerintem megéri a kimaradt mensi után legalább pár napot várni a teszteléssel.
Reméljük nálad nem lesz "vetélés",szerintem ez nagyon nagyon halvány pozitív teszt.
Várd meg,hogy kimarad-e a mensid és aznap csinálj még egyet.Ha ott a baba,erősödni fog a csík.
15 hetes kismama.
One Step teszt, teszveszről rendeltem őket. :)
Tudom, hogy még nagyon korai volt, de jött egy belső hang...és, hát ott figyel a sok teszt a polcon a fürdőbe :D:D:D Köszi, hogy véleményt írtatok a tesztről, hétfőn reggel megint csinálok, majd írok ide nektetk, hogy mi lett! 5 év után ez az első ilyen tesztem........
Szia,
Én is látok halvány csíkocskát, bár tornáztatnom kellett a szememet rendesen, hogy észrevegyem :)
A türelemetlenségedet abszolút megértem, nálam is abszolút jellemző :)
Csinálja egyet akár holnap reggel, mert a HCG szint naponta duplázódik, de ha holnap nem is akkor mondjuk 2 nap múlva biztosan erősödnie kell kicsit.
Sok sikert :))
24 hetes kismama
Én is látom a csíkot:-)Gratula!
Egyébként ha ott az 50db teszt én minden reggel csinálnék egyet,nem bírnám hétfőig:-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!