Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?
Figyelt kérdés
Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?
2010. ápr. 9. 13:20
11/66 anonim válasza:
nagyon-nagyon halványan látok ott valamit.remélem erősödni fog.
12/66 anonim válasza:
Nekem is ilyen halvány volt 2-3 nappal (a kimaradt) menstruáció előtt. Szerintem nyugodtan bizakodj, pozitív gondolatokat táplálj magadba. Én nem kételkedtem akkor, ott volt a kis drága a pocakban.
13/66 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 10. 09:18
14/66 anonim válasza:
A mai teszted már sokkal határozottabban pozitív:))
Helyes,hogy elvitték előled a teszteket:))
Én halkan gratulálok,de a keddi tesztednek tutinak kell lennie:))
15 heteske
15/66 anonim válasza:
na ez már jobb mint az előző!!!nyugi meg lesz az a baba!!!ne görcsölj!!!
16/66 anonim válasza:
Ez a mai egyértelmű!!! :)))))
Minden jót!
17/66 anonim válasza:
Szia,
Hát ezek már számomra teljesen egyértelműek, vigyázz Magatokra!! :)))
24 hetes kismama
18/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm lányok, hogy írtatok! :) Nagyon sokára lesz még kedd, de kivárom türelemmel! :DD Vagy inkább türelmetlenül? :D Most már kezdem elhinni én is, igaz még csak 11 nap telt el a peteérés óta.:) A keddi napon már sokkal erősebbnek kell lennie. 5 éve próbálkozunk, és ebben a hónapban peteérés környékén csak 1x tudtunk együtt lenni, rá két napra volt pozi az ovu teszt miután szeretkeztünk. Utána már nem voltunk együtt, csak a napokban. Érdekes lesz ha pont most sikerült mikor csak 1x tudtunk szerelmeskedni, eddig mindig két-három naponta volt sex és mégsem sikerült soha. :( Még azért nem élem bele magam. Ami érdekes, hogy ebben a hónapban nincs barnázásom, mensi előtt egy héttel már barnázni szoktam, ez megy 7 éve. Viszont minden ugyan úgy zajlik, mellfeszülés már PÉ óta, pici görcsök, ingerlékenység, kevés folyás. Tipikus mensi tünetek. Írok nektek kedden, vagy szerdán, hogy mizu. :) Minden kismamának és édesanyának gratulálok a kisbabához! Sok boldogságot, boldog babavárást nektek!
2010. ápr. 10. 12:30
19/66 anonim válasza:
Ez már szép pozi teszt,nekem a 14.dpon volt ilyen.Gratulálok és hidd el bátran:-))
Sok boldogságot a várva-várt csodához!!!
20/66 anonim válasza:
Nagyon-nagyon gratulálok nektek! :-))))
Megérdemlitek nagyon ha már 5 éve vártok rá!
Boldog-boldog pocakosodást! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!