Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Gyógyszer ellenére reménykedhe...

Gyógyszer ellenére reménykedhetek? Megnéznétek a görbém?

Figyelt kérdés

Tegnap kellett elkezdenem egy 10 napos Klion kúp kúrát. Ha véletlenül összejött a baba és még nem ágyazódott be, akkor van rá esély, hogy a Klion ne "mossa" ki? Én úgy gondolom a Klion a megtermékenyített petesejtre is hatással van, így ez a hónap esélytelen. Becsatolom a görbém is!

[link]

2009. ápr. 1. 12:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom a Klionnak milyen hatása van, de a görbéd alapján még bármi lehet. Most szépen felmegy a hőd, és ha ott is marad, akkor van esély!
2009. ápr. 1. 12:59
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ó de kár! Pedig olyan szápen megy fel a hőd. Mondjuk azt nem tudom hogy milyen hatással van a kúp, de az biztos hogy nem a legjobb. Miért kell szedned? Gyulladás?
2009. ápr. 1. 13:00
 3/16 anonim ***** válasza:
66%

Őszintén?

Hol az eszed?A téjékoztatóban írja h káros hatásssal van a magzatra és kerüljék a nemi életet a kúp alkalmazása során.A párod is kell kezelje magát mert majd visszafertőz.

Igen a babának minden esélye megvan a görbéd szerint!

De én nem tudnék már örülni ezekkel az előzményekkel.

"Amíg Klion hüvelykúpot használ, tartózkodjon a nemi közösüléstől. A hüvelyfertőzések egy része szexuális úton terjed. A kezeléssel egyidőben az ide-oda fertőzés megelőzésére férfi partnerének is megfelelő gyógyszert kell szednie.

Terhesség és szoptatás

A metronidazol áthatol a méhlepényen (placentán) és belép a magzati vérkeringésbe. Humán vizsgálatok szerint a terhesség idején adott metronidazol nem növeli a magzatkárosodás és a koraszülés veszélyét, nem emeli az alacsony születési súly előfordulásának gyakoriságát.

A metronidazol a szérumszinthez hasonló koncentrációban jelenik meg az anyatejben, de szoptatás kapcsán nem észlelték a csecsemők károsodását.

Terhesség alatt különösen az első 3 hónapban a metronidazol csak a várható előny és az esetleges kockázat gondos mérlegelésével adható"

2009. ápr. 1. 13:44
 4/16 A kérdező kommentje:
Fertőzésre szedem....hát ez van, most így jártam, talán majd a következő hónapban.
2009. ápr. 1. 13:44
 5/16 anonim ***** válasza:
51%

Remélném a helyedben,hogy a fertőzés és a gyulladás megakadályozza a babát,és nem teszed próbára a picidet.

Szerinted hány beteg magzatnál tudták feljegyezni hogy mit szedett,használt a kismama?

2009. ápr. 1. 13:49
 6/16 A kérdező kommentje:

3. válaszolónak:

Előszőr is az eszem a helyén van!

Másodszor: sztem addig nem kéne lehordani az embert, amíg te nem tudod értelmezni a kérdését! Én azt írtam, hogy sztem ezt a hónapot buktam, mivel én is úgy gondolom, hogy árt és így esélytelen. Nem azt kérdeztem, hogy örülhetek-e és reménykedhetek-e, hanem azt hogy mások véleménye szerint mennyire esélyes.

Harmadszor: Gondolhatod, hogy én is egészséges gyereket szeretnék, ezért nyílván úgy gondolom, hogy jobb ha ebben a hónapban nem jön össze. Másrészt, ha már esetleg úton lenne, (mivel a pé-em és az együtt létünk a kezelés előtt volt) akkor is árt neki, így nyílván nem lesz semmi sem ebben a hónapban! A kérdés ide, csak megerősítés miatt tettem fel.

Egyébként meg köszönöm, hogy őszinte voltál, hidd el értékelem, csak kérlek legközelebb más stílusban írj véleményt!

2009. ápr. 1. 13:54
 7/16 anonim ***** válasza:

Megértem az idegességed van is miért.

Mivel most már tudom h az eszed a helyén akkor feltételezem h azt is tudod,h nem csak elhajtani tudja gyógyszer a magzatot hanem akár hónapokig is fejlődhet benned károsultan.

Te tudtad amikor elkezdted a kúpot használni h védekezés nélkül szeretkeztetek..amiből ugye baba lehet.Nem kellett volna feltedd a kúpot.Biztosan van egyéb kezelési mód is,más kevésbé veszélyes gyógyszer.

Példáúl szülés után a nőgyógyászom a lelkemre kötötte h kamilla teás hüvlyöblögetést csináljak bármi panaszom lesz,mert a feleségének ez segített mindig.

2009. ápr. 1. 14:12
 8/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok felelőtlen, nyilván, ha tudom, hogy baba van/lehet a dologban nem veszélyeztetem. Ezzel ellentétben lelekem mélyén nagyon reménykedem, hogy mégis összejöhet, (lehet, hogy ez kicsit érződött a kérdéseimből) mert még egy hét sem múlt el azóta, hogy közölték: nem lehet természetes úton gyerekünk a párommal. Emiatt él bennem a remény, de tudom, hogy szinte esélytelen. Ezért nem is értem igazán, hogy miért ment fel a hőm, és remélem (habár minden procikám gyereket szeretne), hogy mégsem jött össze. És ezért írta fel a nőgyógyász a kúpot is. :((
2009. ápr. 1. 14:28
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

Felelőtlen az vagy!

Ha ilyen nehezen jön össze,még óvatosabb kellene legyél.

Olvashattad a betegtájékoztatót.

2009. ápr. 1. 14:45
 10/16 A kérdező kommentje:
Nem értem miért vagyok felelőtlen, hiszen 100%-ék, hogy nem lehet természetes úton gyerekem! Miért baj, hogy kúpozok, ha úgysincs ott senki??? Nem fogok egész életemben reszketni, hiszen minek????
2009. ápr. 1. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!