Gyógyszer ellenére reménykedhetek? Megnéznétek a görbém?
Tegnap kellett elkezdenem egy 10 napos Klion kúp kúrát. Ha véletlenül összejött a baba és még nem ágyazódott be, akkor van rá esély, hogy a Klion ne "mossa" ki? Én úgy gondolom a Klion a megtermékenyített petesejtre is hatással van, így ez a hónap esélytelen. Becsatolom a görbém is!
Őszintén?
Hol az eszed?A téjékoztatóban írja h káros hatásssal van a magzatra és kerüljék a nemi életet a kúp alkalmazása során.A párod is kell kezelje magát mert majd visszafertőz.
Igen a babának minden esélye megvan a görbéd szerint!
De én nem tudnék már örülni ezekkel az előzményekkel.
"Amíg Klion hüvelykúpot használ, tartózkodjon a nemi közösüléstől. A hüvelyfertőzések egy része szexuális úton terjed. A kezeléssel egyidőben az ide-oda fertőzés megelőzésére férfi partnerének is megfelelő gyógyszert kell szednie.
Terhesség és szoptatás
A metronidazol áthatol a méhlepényen (placentán) és belép a magzati vérkeringésbe. Humán vizsgálatok szerint a terhesség idején adott metronidazol nem növeli a magzatkárosodás és a koraszülés veszélyét, nem emeli az alacsony születési súly előfordulásának gyakoriságát.
A metronidazol a szérumszinthez hasonló koncentrációban jelenik meg az anyatejben, de szoptatás kapcsán nem észlelték a csecsemők károsodását.
Terhesség alatt különösen az első 3 hónapban a metronidazol csak a várható előny és az esetleges kockázat gondos mérlegelésével adható"
Remélném a helyedben,hogy a fertőzés és a gyulladás megakadályozza a babát,és nem teszed próbára a picidet.
Szerinted hány beteg magzatnál tudták feljegyezni hogy mit szedett,használt a kismama?
3. válaszolónak:
Előszőr is az eszem a helyén van!
Másodszor: sztem addig nem kéne lehordani az embert, amíg te nem tudod értelmezni a kérdését! Én azt írtam, hogy sztem ezt a hónapot buktam, mivel én is úgy gondolom, hogy árt és így esélytelen. Nem azt kérdeztem, hogy örülhetek-e és reménykedhetek-e, hanem azt hogy mások véleménye szerint mennyire esélyes.
Harmadszor: Gondolhatod, hogy én is egészséges gyereket szeretnék, ezért nyílván úgy gondolom, hogy jobb ha ebben a hónapban nem jön össze. Másrészt, ha már esetleg úton lenne, (mivel a pé-em és az együtt létünk a kezelés előtt volt) akkor is árt neki, így nyílván nem lesz semmi sem ebben a hónapban! A kérdés ide, csak megerősítés miatt tettem fel.
Egyébként meg köszönöm, hogy őszinte voltál, hidd el értékelem, csak kérlek legközelebb más stílusban írj véleményt!
Megértem az idegességed van is miért.
Mivel most már tudom h az eszed a helyén akkor feltételezem h azt is tudod,h nem csak elhajtani tudja gyógyszer a magzatot hanem akár hónapokig is fejlődhet benned károsultan.
Te tudtad amikor elkezdted a kúpot használni h védekezés nélkül szeretkeztetek..amiből ugye baba lehet.Nem kellett volna feltedd a kúpot.Biztosan van egyéb kezelési mód is,más kevésbé veszélyes gyógyszer.
Példáúl szülés után a nőgyógyászom a lelkemre kötötte h kamilla teás hüvlyöblögetést csináljak bármi panaszom lesz,mert a feleségének ez segített mindig.
Felelőtlen az vagy!
Ha ilyen nehezen jön össze,még óvatosabb kellene legyél.
Olvashattad a betegtájékoztatót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!