Gyógyszer ellenére reménykedhetek? Megnéznétek a görbém?
Tegnap kellett elkezdenem egy 10 napos Klion kúp kúrát. Ha véletlenül összejött a baba és még nem ágyazódott be, akkor van rá esély, hogy a Klion ne "mossa" ki? Én úgy gondolom a Klion a megtermékenyített petesejtre is hatással van, így ez a hónap esélytelen. Becsatolom a görbém is!
Ha tudod h nem lehet 100%-ra gyereked,akkor miért kérded tőlünk h "reménykedhetsz-e"?
Szóval hát reménykedj ha ezt akartad hallani.
Hogy Te milyen vagy...
Nem hiszem el, hogy mindenki támadja szegényt! Épp azért írt, mert bátorításra van szüksége. Mindeki tesz olyan dolgot az életében, amit később megbán.
Kedves kérdező!
Beszélj az orvosoddal! Ezek után már csak ő tud megnyugtató választ adni!
Ja és nekem most a canestent az orvos mondta, tudta, hogy próbálkozunk, és a kliont is orvos (nem is egy) adta terhességem alatt és most a barátnőm is azt kapott terhesen. Beszélj a dokiddal az a biztos. Az én orvosom mindig azt mondja, hogy ilnkor még a midet vagy semmit elv érvényesül. Ja és ilyenkor még beágyazódás előtt nincs kapcsolata a szervezeednk a magzattal!
Tudom, tanultam nőgyógyászatot! ;)
Nem a klion miatt nem lehet gyereke,hanem Isten tudja miért nem.
De van inszemináció s ha az se lesz jó akkor a lombik.
És felesleges volt a kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!