Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?
Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?
Szia!
Én is gartulálok, nekem is mindíg volt a nem várt előtt barnázás, de amikor sikerült semmi, csak mensi szerű érzés!! Hagyj rá még 3 napot és 3 másodpercen belül olyan erős két csíkod lesz, hogy csak na!! Bár már tuti a baba.
26 hetes km
Gratulálok!Sok boldogságot!Vigyázz magatokra!
Mi még csak 1év próbálkozásnál tartunk!Remélem sikerül nekünk is ebben a hónapban:):)
Még1szer sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!
Gratulálok Neked Kismama :) :)
Boldog babavárást :)
Köszönöm lányok a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)
Én is mindenkinek aki pocakos, nagyon boldog babavárást kívánok, akinek már megvan a csöppség, jó babázást, és aki már rajta van a babaprojekten, nektek pedig sok szerencsét! Mindenkinek eljön az ideje, csak nagyon nehéz kivárni. :( És valóban csak 1x tudtunk akkor együtt lenni, ráadásul csak rá 2 napra lett az ovu teszt pozitív, szal nekünk az jött be, hogy előtte 2-3 nappal. :) Sok sikert lányok, kitartás! Köszönök mindent még 1x!:) Puszim nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!