Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok megnéznétek ezeket a...

Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?

2010. ápr. 9. 13:20
1 2 3 4 5 6 7
 21/66 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Tegnap este is csináltam egy tesztet íme a fotó:

[link]

És így alakult a görbém, életem legrosszabb görbéje :D

[link]

2010. ápr. 13. 08:59
 22/66 anonim ***** válasza:
43%
gratula, mostmár semmi idegeskedés, ne emelj nehezet, nuku meleg fürdő és a szexet is hanyagoljátok egy kicsit
2010. ápr. 13. 09:10
 23/66 A kérdező kommentje:
Szia! Nagyon vigyázok magunkra, 5 éve várunk rá, a sexet meg majd elintézem máshogy apának, :P nekem meg nem fontos, most a drága a legelső! :))
2010. ápr. 13. 09:11
 24/66 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Boldog babavárást! :)
2010. ápr. 13. 09:16
 25/66 anonim ***** válasza:
Sok szeretettel gratulálok! Nagyon vigyázz Magatokra! Te vagy az újabb bizonyítéka, hogy lehet havi 1 jó találattal is teherbe esni. O:)))
2010. ápr. 13. 09:21
 26/66 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én is gartulálok, nekem is mindíg volt a nem várt előtt barnázás, de amikor sikerült semmi, csak mensi szerű érzés!! Hagyj rá még 3 napot és 3 másodpercen belül olyan erős két csíkod lesz, hogy csak na!! Bár már tuti a baba.

26 hetes km

2010. ápr. 13. 09:37
 27/66 anonim ***** válasza:
100%
ui:érdekes mi is abban a hónapban amikor megfogant a babám, már csak középidőben egyszer voltunk együtt, már lemondtunk, hogy inszemináció nélkül lesz baba, és láss csodát, a mai napig én is csodálkozom ezen.
2010. ápr. 13. 09:38
 28/66 anonim válasza:
89%

Gratulálok!Sok boldogságot!Vigyázz magatokra!

Mi még csak 1év próbálkozásnál tartunk!Remélem sikerül nekünk is ebben a hónapban:):)

Még1szer sok boldogságot és egészséget kívánok nektek!!!

2010. ápr. 13. 09:50
 29/66 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok Neked Kismama :) :)

Boldog babavárást :)

2010. ápr. 13. 10:06
 30/66 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok a válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! :)

Én is mindenkinek aki pocakos, nagyon boldog babavárást kívánok, akinek már megvan a csöppség, jó babázást, és aki már rajta van a babaprojekten, nektek pedig sok szerencsét! Mindenkinek eljön az ideje, csak nagyon nehéz kivárni. :( És valóban csak 1x tudtunk akkor együtt lenni, ráadásul csak rá 2 napra lett az ovu teszt pozitív, szal nekünk az jött be, hogy előtte 2-3 nappal. :) Sok sikert lányok, kitartás! Köszönök mindent még 1x!:) Puszim nektek!

2010. ápr. 13. 10:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!