Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok megnéznétek ezeket a...

Lányok megnéznétek ezeket a teszteket? Hétfőre nem várom, de nem bírtam ki, hogy ne teszteljek! 10-es teszt! Reménykedhetek?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Elsőre kijött a terhességet jelző vonal, enyhén rózsaszín színe van, a képen annyira nem látszik mint élőben. :( Szerintetek?

2010. ápr. 9. 13:20
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
100%
Gartulálok neked!!!!
2010. ápr. 13. 10:10
 32/66 anonim ***** válasza:
100%
Szép!!! Szerintem többet már nem kell csinálnod! :)
2010. ápr. 13. 10:17
 33/66 anonim ***** válasza:
100%

Úgy tűnik lesz ott VALAKI! :)

Nekem dettó uilyen volt. Most itt fekszik a bölcsőjében 3 hetesen! Pár nap múlva már erős 2 csíkos lett nálam! :)

2010. ápr. 13. 10:20
 34/66 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Gratulálok neked, nektek! Tudom milyen érzés 5 évig próbálkozni, mi 6 éve várjuk a kis Csodánkat, remélem egyszer nekünk is összejön. Jó egészséget!
2010. ápr. 13. 11:31
 35/66 anonim ***** válasza:
100%

Én is GRATULÁLOK! Gyönyörű a teszted!

Egy kis erőt is adtál a "ronda" görbéddel, mert most az enyém se szebb, és már emiatt le is mondtam erről a hónapról. Szóval köszönöm, és nagyon boldog babavárást!

2010. ápr. 13. 12:03
 36/66 anonim ***** válasza:
Nagyon jó ilyen tesztet látni és szuper jó érzés hogy igen is vannak csodák és mindenkinek eljön az idő amikor sikerül! Mi 8 hónapja próbálkozunk most először van bennem olyan érzés hogy lehet hogy most sikerült de nem tudom megmagyarázni miért... Bátor vagy hogy a 10-ik dpo-n teszteltél! Látod az érzéseid nem csaptak be! Nagyon boldog babavárást és jó egészséget kívánok nektek!
2010. ápr. 13. 12:41
 37/66 anonim ***** válasza:
én is csak gratulálni tudok ennyi év után megérdemlitek bárcsak én is láthatnák 2 csikot a sajátomon
2010. ápr. 13. 15:51
 38/66 anonim ***** válasza:

Szia!Igen,igen ez határozottan egy pozitív teszt!

Erre is küldhetnéd a gólyát...!:-)

Gratulálok!!!

2010. ápr. 13. 16:59
 39/66 anonim ***** válasza:

Ne haragudj az offért,de muszály írnom:)

Először is szívből gratulálok!Tudom,mit érzel most,leírom,miért:)

Mi is 5 évig vártunk a kisbabára,és egyszer egy hónapban,amikor nagyon el voltunk mindennel foglalva,kb 2x-3x ha voltunk egyet,de nem számoltuk,nem tudtuk mikor,abban a ciklusban hanyagoltuk a témát,és akkor történt nálunk is a csoda:)Tehát tök egyforma a történetünk.Mondjuk annyiban tér el,hogy mivel abban a hónapban mással voltam elfoglalva,már 11 napos késéssel kaptam észbe,hogy huha,már mensiznem kéne,és elrohantam tesztért,délután csináltam,tök erős pozi lett!Szóval teljesen veled érzek,tudom,min mész át,és nagyon örülök neki,hogy ilyet olvashattam.Viszont ha nem tartasz tolakodónak,szeretnék kérdezni.Most már 3 éves a mi kis csodánk,1 éves kora óta próbáljuk összehozni a tesót,de nem sikerült még:(Annyit kérdeznék,hogy szedtél-e bármit,vitamint,gyógyszertmvagy teáztál,akármit tettél-e ababáért?Mert ha igen,akkor én is kipróbálnám!Vagy lehet egyszerűen megint el kellene felejtenem a dolgot?Ki tudja!Mindenesetre visszanézek,hátha írsz valami jó tippet!Mégegyszer gratulálok,és sok boldogságot kívánok nektek!

2010. ápr. 13. 18:26
 40/66 anonim válasza:
én is látom a csíkodat!!!!!!!!!!
2010. ápr. 13. 19:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!