Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Új hónap,Új remény :)
2015. jún. 28. 15:17
 301/317 anonim ***** válasza:
Ivett újra,lányok mi van veletek?
2015. júl. 23. 14:58
 302/317 anonim ***** válasza:
Nekem még 5-6 napom van nem vártig :-( de majd akkor tesztelek ha késik... nincs tünetem.Emi
2015. júl. 24. 07:12
 303/317 anonim ***** válasza:

Már nagyon izgulok :D

Andi

a 299-es is én voltam, csak elfelejtettem odaírni bocsi :)

2015. júl. 24. 07:24
 304/317 anonim ***** válasza:

Ivett.

Andi,akkor fej fej mellett haladunk kb.

Nekem tegnap volt pé szerű tünet de a teszt csak nagyon halovány volt.

Csinálom minden nap,2 naponta együtt vagyunk,meglátjuk....

2015. júl. 24. 07:29
 305/317 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én nem tudom, hogy volt-e már ovum, tegnapelőtt pozi-közel volt a teszt, de még nem egyforma, de tegnap meg halványabb. Nem tudom ilyenkor mi van, még csak 2. hónap, hogy tesztelek, és multkor pont az első tesztelésnél pozitív volt...A hőm tegnap 36,4, ma 36,5, úgyhogy nem hiszem, hogy volt már...

Niki

2015. júl. 24. 09:38
 306/317 anonim ***** válasza:

Ivett.

Niki,nem biztos hogy mindíg egyformán kapod el az lh csúcsot,lehet van hogy nem annyira koncentrált a vizeleted.Én tegnap éreztem ovu tüneteket,de a teszt nem mutatta még.Olyat is hallottam hogy valakinek egyáltalán nem mutatta mégis volt ovuja.

2015. júl. 24. 10:38
 307/317 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen az ovuteszt, a One Stepesek pl. sosem lesznek olyan igazan erösek, mig mas, dragabb tesztek rendesen mutatjak.
2015. júl. 24. 10:49
 308/317 anonim ***** válasza:

Ivett.

Lehet akkor nekem is ez a baj hogy one step-est használok.Érdekesnek találtam hogy érzek ovu jellegű tüneteket de a teszt halovány.Ráadásul normál érzékenységű.

2015. júl. 24. 15:19
 309/317 anonim ***** válasza:
Itt az uj, akiknek ez a honap mar eluszott, csak elszurtam, masoltam, es nem irtam at az augusztust... 😊 http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
2015. júl. 25. 19:51
 310/317 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Tegnap a 12. dpo-n csináltam reggel egy tesztet, ez lett belőle: [link]

szerdán v csütörtökön ismételek h erősödik e, ha addig nem jön meg, remélem nem is fog!!!! Emi

2015. júl. 27. 07:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!