Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok,jajjj Manna de sajnálom!Azért ha elmúlik csinálj tesztet és beszélj a dokiddal.Nekem az első terhességemnél 3-szor még megjött.
Nekem még nem jött meg.
Nekem is megjött ma :(
Pedig 3-4 napig feszült a hasam, meg késett 5 napot :/ és ott volt még az a halvány két csíkos teszt is...
na mindegy, majd legközelebb :)
Ivett vagyok,sajnos erősítem a mensisek táborát,nekem is megjött.
Veszem az ovu teszteket.
Azért még folytatódik a beszélgetés?
Ivett, Manna, Csengu, nagyon sajnálom... Hogy vagytok?
Niki, nyugi, ez pozitív!!! Nekem is ilyen kontúrtalan, vastag, halványabb a tesztcsík az Expecten!
Viki, mikor tesztelsz?
A kérdésekre válaszolva: a Clearblue-t a Rossmannban vettem, de láttam dm-ben is. A nemvárt napján csináltam. A második próbálkozós hónapunk ez.
Ma csináltam egy "híres" vaterásat, egy nap késésnél járok, és alig-alig látszik egy vékony csíkocska. Bevizsgáltatnám, hogy valóban 10-es-e, mert nagyon gagyi!
Hajrá Mindenki!!!
WW
Képzeljétek nekem azóta kb semmi nincs. Nem tudom mi van :(
Mindenesetre rendeltem neten 3 digitàlis tesztet kettő simàt egy ovu teszt csomagot (7 db-osat) meg femibion 800-at a folsav miatt :D Remélem az augusztus a mi hónapunk lesz :)
Sziasztok! 13. ciklusnapon ilyen lett az ovu tesztem... ma kezdtem a tesztelést,szóval eléggé kezdő vagyok :)
Emi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!