Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok,reméljük gólyahír lesz. 😀
Én reggel tesztelek,mert nemigen bírom tovább,nem jött meg még,tegnapra nem vártam.
Manna, Ivett, Viki, nagy kalappal!
Niki, te ismételsz reggel?
Én holnapra nem várom, így szerintem ellövöm az Expectet. De eléggé elszállt mostanra minden jó előérzetem.
Remélem holnap csupa pozis fotóval kezdjük a napot! :)
WW
Jó reggelt nem várt napján reggeli teszt negatív lett.Mensi jele sehol.vasárnap tesztelek ha addig nem lesz semmi.Csajok ti hogy vagytok?tesztekkel mi a helyzet?
Viki voltam :)
Ivett vagyok,nega teszt egyenlőre,2 napja késik.
Nekem is elegem van.
Nem tudom miért nem jön meg.Bíztam legalább egy gyenge poziban.
2 nap múlva ismételek.
Manna,ismételd meg,vagy már kiborítottad?
Jó reggelt Lányok!
Manna, ezt nem hiszem el! Hogy csinálod?? :D Nem csináltad meg gyorsan a Gólyahírt?
Ivett, Viki, nagyon rossz lehetett csalódni. De ne csüggedjetek! Még nem jött meg! ;)
Én hoztam egy kis böngésznivalót:
Nemvárt napján Expect. Kb. negyed óra után lett ilyen. Még szárad. Mi a véleményetek?
WW
Ez az expect teszt olyan szimpatikus volt nekem is.Kàr, hogy az enyém nem működött :D De mintha valami a tiedén :) ;)
Nem tudom.Én nagyon szerencsétlen vagyok.Nem tudtam a gólyahírt megcsinàlni mert nem kellett pisilnem :D nem összegyűjtöttem, handm vizeletsugàrba tartottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!