Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Manna, vegyél! Izgulok!
Ivett, hajrá neked is!
Niki, én ma olyat produkáltam, ami fotózhatatlanul gyenge. Már ha van ott egyáltalán valami. Bár nem reggeli elsőből. Kicsit elkenődtem.
WW
Nekem hányingerem meg van még szédülés mensi el jelei nincsenek holnapra nem várom a hasam ba olyan érzés van mintha ilyen pici lufik duranának ki ennyi.Mindenkinek megy a drukk
Viki voltam
Ezt nézzétek: [link]
Ma vettem a Teszkóban egy számomra ismeretlen Sensan nevű tesztet. 2 van benne kb. 750 Ft-ért. Amikor kibontottam, gyanús volt, tök más, mint a dobozon. Rákerestem és kiderült, hogy ez a "vaterás" 10-es One Step, aminek darabja amúgy 110 Ft. Kicsit átverés??
A fotó alján ott a mai tesztem is. Élőben talán dereng valami, képen nemigen fogjátok látni. Hőm 37,1. Talán még van remény.
Hajrá Mindenki!!!
WW
Niki,ezt én negànak látom.Nem várt mikor van?
Ivett vagyok.
Köszönöm a drukkokat.
Holnap szerintem tesztelek.
Niki, besötétítettem, kivilágosítottam, eltoltam a kontrasztot, invertáltam, de egyik sem hozott eredményt, ez a teszt most úgy tűnik, negatív, ami persze még nem jelent semmit.
Ww, kéne egy jobb fotó, mert hiába játszottam el a fentebbieket a tiéddel is, nem látszik semmi ilyen pixeles képen. Valami világosabb helyen, és közelebbről nem tudod esetleg lefotózni?
Hú, micsoda fotós trükkök! :D
Itt a mai tesztem:
De nemigen használ neki semmilyen szerkesztés. :(
WW
Igen, ez az, pedig megnéztem minden módon, ahogy tudtam.
Viszont a vaterás 10-es tesztről rengetegszer olvastam, hogy később mutatta, mint kb. az összes másik együttvéve:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!