Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Igen, x-epillel teszteltem majdnem végig, abból vásároltam be otthon, mert itt kinn drágák a tesztek. Egyedül a 15. dpo-n vettem egy facelle vizeletcsíkosat, amit itt is lehet kapni, és az első pisis x-epilhez képest, amit aznap csináltam, a délelőtti facelle sokkal erősebb lett. De amúgy az x-epil is felzárkózott pár nap múlva.
Éda
Sziasztok én péntekre nem várom de 2 napja hányingerem van szédülök tegnap reggeli kávét is kihánytam remélem jót jelen
Viki voltam
Próbáltam fotózni, de azóta fakult a kontroll-csík is, nem hogy az amúgy is halvány tesztcsík... Most szidom magam, amiért a türelmetlenségemmel így elrontottam a napomat. Legközelebb csak pénteken tesztelek, ha meg nem jön hamarabb.
WW
Sziasztok!
Én a hónapra sajnos kiszálltam :(
Reggel csináltam egy tesztet, és negatív lett, lehet a pozitívval túl sokáig vártam, azért lett rajta egy halvány csík..
Többiek hogy álltok, akik ma teszteltek?
Ivett vagyok.Csengu,az a halvány csíkocska időn belüli volt?
Én holnapra nem várom,tegnap este is úgy görcsöltem hogy alig tudtam aludni,na mondom tuti megjön ma de nem.Én hétfőnél hamarabb nem fogok tesztelni.
Manna.Csengu teszteltetek?
Többiek?
Ivett voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!