Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Nem tudom így jó lesz-e :)
Szerintetek van ott egy halvány csíkocska, vagy bebeszélem magamnak?
Kedden csinálok egy másik tesztet, hátha erősebb lesz.
Egyébként ma kellett volna megjönni-e és még semmi, remélem nem is lesz.
3-4 napja feszül a hasam, és van mikor ilyen szúrkálást érzek az alhasban, tegnap volt olyan érzésem mintha meg akarna jönni, szeerencsére még semmi, mint már írtam :)
Igen, ez egyértelmű +!!! Nem is értem, miért szidják itt olyan sokat a Predictor Early-t? Nekem is kimutatta 2 nappal menzi előtt...
További szép erősödést kívánok! 😄
WW
Ivett vagyok,határozottan van egy nagyon halvány csíkocska,2 nap múlva biztosan erősebb lesz.Hanyadik dpo- n csináltad?
Remélem én is egy hasonlót tesztelek holnap!
Köszönöm szépen :)
Elvileg ez egy érzékeny teszt, menzi előtt 4 nappal is kimutathatja, ezért is csináltam meg hamarabb, nem bírtam várni :)
A 10. napon csináltam, tudom még korán, de na..
Remélem kedden már erősebb lesz, és nem lesz semmi gond
nem szeretnék koppanni egy nagyot :(
Ivett vagyok.
Teszteltem,és így még nem jártam.
Félhomályban láttam ahogy a két csík megjelenik.Kimentem világosra és ott volt határozottan a 2. de lejjebb,a papír takarásában.
Szerintetek?
Arra gondoltam vagy hibás vagy nega.
Vaterás 25-ös.
Ivett vagyok,na Manna akkor hasonlóan jártál mint én,nekem határozottan majdnem olyan volt a 2. csík mint a controll,csak épp lejjebb ahogy írtam.
Olyan ideges lettem hogy az csak na.
A pisit már kiborítottam addigra(már bocsi) mire csinálhattam volna még egyet.
Baromi ideges lettem.Veszek ma egy facellét szerintem,elég jókat írnak róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!