Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Na megint megcsináltam a "bajt" magamnak: 2 nappal a nemvárt előtt ellőttem egy x-epil-t. Időn belül negatív, időn túl halvány 2. vonal. Lefényképeztem, de sajnos nem látszik.
Szóval akkor hogy is van ez a száradási csíkos dolog?! Mit gondoltok? Tapasztaltatok ilyet?
WW
Ja, nem jól írtam. 3 nappal nemvárt előtt csináltam.
Húúú, hogy bírom ki péntekig az ismétlést??
WW
Sziasztok, Lányok! Éda vagyok, követlek Titeket, és szurkolok! Akinek megjött, nagyon tudom ajánlani az aviva tornát, vagy a hastáncot, a ciklus első felében intenzíven, a másodikban óvatosabban végezve.
WW, az én 11. dpo-s tesztemet kb. 1 óra múlva tudtam csak fényképezni, és besötétíve is épp csak hogy látszott rajta valami, így nézett ki:
Akinek mensiszerű tünetei vannak, azoknak meg azt üzenem, hogy nekem is voltak, így az még bármi lehet. Az egyetlen, ami kimaradt, az a pecsételés, meg persze a menzesz.
Ivett vagyok,ww nem kioktatásnak vettem egyáltalán.
Ma csináltam egy nega facelle tesztet,úgyhogy befejeztem,tiszta agyrém ez a tesztelgetés.Megfogadtam a héten nem csinálok többet.
Ami fura hogy egy hete görcsölgetek,pedig sose szoktam mensi előtt.
Elvileg 24.-én volt az ovum,de nem használtam ovu tesztet,2 naponta együtt voltunk.Most vagy később fogant vagy tényleg nincs semmi.
Ha nincs semmi és megjön ,fogok venni ovu tesztet,hogy a tutira menjünk.
Nem akarok rágörcsölni,de 39 éves vagyok,párom 46 lesz,nem akarok hónapokat várni.Vagy összejön fél éven belül vagy utána már nem akarok.
Sajnálom Andi.....:(
Ww,szerintem korán teszteltél.
Manna te holnap fogsz ugye?
Niki mi van veled?
Többiek?
Az én tapasztalatom az h a 2 db-os x epil nálam mindig szellemcsikos volt időn túl. Meg itt is azt olvasgattam h sokaknak az volt. De az 1 db-os nálam nem volt szellemcsikos. :)
Úgy h hajrá
Sziasztok, semmi, 12. dpo, próbálok ma nem tesztelni, meg lehet holnap se, megvárom a csütörtököt... Vagyis megpróbálom megvárni :)
Niki
Köszönöm szépen a válaszokat! Ezekből is kiderül, hogy teljesen megosztó ez a száradási csíkos dolog...
Éda, külön köszi a képet,az enyèm is ugyanilyen! De próbálom nem beleélni magam.
Hajrá Mindenki!!
WW
WW, én sem mertem még annó beleélni magam, vártam, hogy egyértelműen színes legyen, és időn belüli, viszont reménykedtem, mert volt már száradási csíkos x-epilem ugyanilyen fajtával, és azon egy vékony szürke vonal lett, ami 1 óra után volt kivehető. Így nézett ki (az alsó az, a nyílnál, a felső full negatív, meg hát persze az alsó is, amit így már utólag tudok):
Éda
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!