Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Új hónap,Új remény :)
2015. jún. 28. 15:17
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/317 anonim ***** válasza:

Na megint megcsináltam a "bajt" magamnak: 2 nappal a nemvárt előtt ellőttem egy x-epil-t. Időn belül negatív, időn túl halvány 2. vonal. Lefényképeztem, de sajnos nem látszik.

Szóval akkor hogy is van ez a száradási csíkos dolog?! Mit gondoltok? Tapasztaltatok ilyet?

WW

2015. júl. 7. 08:05
 132/317 anonim ***** válasza:

Ja, nem jól írtam. 3 nappal nemvárt előtt csináltam.

Húúú, hogy bírom ki péntekig az ismétlést??

WW

2015. júl. 7. 08:07
 133/317 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, Lányok! Éda vagyok, követlek Titeket, és szurkolok! Akinek megjött, nagyon tudom ajánlani az aviva tornát, vagy a hastáncot, a ciklus első felében intenzíven, a másodikban óvatosabban végezve.

WW, az én 11. dpo-s tesztemet kb. 1 óra múlva tudtam csak fényképezni, és besötétíve is épp csak hogy látszott rajta valami, így nézett ki:

[link]

Akinek mensiszerű tünetei vannak, azoknak meg azt üzenem, hogy nekem is voltak, így az még bármi lehet. Az egyetlen, ami kimaradt, az a pecsételés, meg persze a menzesz.

2015. júl. 7. 08:54
 134/317 anonim ***** válasza:
100%

Ivett vagyok,ww nem kioktatásnak vettem egyáltalán.

Ma csináltam egy nega facelle tesztet,úgyhogy befejeztem,tiszta agyrém ez a tesztelgetés.Megfogadtam a héten nem csinálok többet.

Ami fura hogy egy hete görcsölgetek,pedig sose szoktam mensi előtt.

Elvileg 24.-én volt az ovum,de nem használtam ovu tesztet,2 naponta együtt voltunk.Most vagy később fogant vagy tényleg nincs semmi.

Ha nincs semmi és megjön ,fogok venni ovu tesztet,hogy a tutira menjünk.

Nem akarok rágörcsölni,de 39 éves vagyok,párom 46 lesz,nem akarok hónapokat várni.Vagy összejön fél éven belül vagy utána már nem akarok.

Sajnálom Andi.....:(

Ww,szerintem korán teszteltél.

Manna te holnap fogsz ugye?

Niki mi van veled?

Többiek?

2015. júl. 7. 08:58
 135/317 anonim ***** válasza:
100%

Az én tapasztalatom az h a 2 db-os x epil nálam mindig szellemcsikos volt időn túl. Meg itt is azt olvasgattam h sokaknak az volt. De az 1 db-os nálam nem volt szellemcsikos. :)

Úgy h hajrá

2015. júl. 7. 08:59
 136/317 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok, semmi, 12. dpo, próbálok ma nem tesztelni, meg lehet holnap se, megvárom a csütörtököt... Vagyis megpróbálom megvárni :)

Niki

2015. júl. 7. 09:06
 137/317 A kérdező kommentje:
Nekem holnap lesz a 10.dpom és lehet ellövök reggel egy tesztet. Bàr görcsölök és az nàlam nem jelent jót,de hàtha :) Panni
2015. júl. 7. 09:15
 138/317 anonim ***** válasza:

Köszönöm szépen a válaszokat! Ezekből is kiderül, hogy teljesen megosztó ez a száradási csíkos dolog...

Éda, külön köszi a képet,az enyèm is ugyanilyen! De próbálom nem beleélni magam.

Hajrá Mindenki!!

WW

2015. júl. 7. 09:27
 139/317 anonim ***** válasza:

WW, én sem mertem még annó beleélni magam, vártam, hogy egyértelműen színes legyen, és időn belüli, viszont reménykedtem, mert volt már száradási csíkos x-epilem ugyanilyen fajtával, és azon egy vékony szürke vonal lett, ami 1 óra után volt kivehető. Így nézett ki (az alsó az, a nyílnál, a felső full negatív, meg hát persze az alsó is, amit így már utólag tudok):

[link]

Éda

2015. júl. 7. 09:33
 140/317 Manna24 ***** válasza:
Sziasztok. Tegnap görcsölgettem itt ott, de néha nem is görcs volt hanem mintha izomlàz lenne a hasamba :D Ma pedig a melleim mintha le akarnànak szakadni.Nem tudom mi lesz. Igen holnap tervezek tesztelni ha nem jön meg.Remélem nem.
2015. júl. 7. 10:06
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!