Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Manna, szerintem a tesztcsík helyét láthattad. Amikor nincs elég hcg a szervezetben, így "kikerüli" a reagens azt a sávot.
Ivett, a csomagoláson le van rajzolva, hogy hol kell lennie elvileg a 2 csíknak. Ha egészen a papír alatt látod az elszíneződést, akkor az nem csík. Ott van a festékanyag helye, onnan oldja ki a vizelet, amikor belemártod. Előtte szárazon is látszik kicsit.
Én legalábbis ezekre gondolok, így látatlanban. Nem raktok fel képet, hogy közösen bogarászhassuk azokat a fránya teszteket?
WW
Igen, más a kérdező :) Múlt hónapban Éda volt, ő pozit tesztelt, a mostani Panni :)
Amúgy teszteltem ma egyet és negatív, 11. dpo. De nem adjuk fel :)
Niki
Sziasztok!
Csináltam ma is egy tesztet, és negatív lett :( a szombati halvány két csíkos mellé... az hogy lehet? lehet az a baj, hogy délután csináltam? vagy ez nem volt olyan érzékeny mint az előző? most a 12 dpo nál tartok.
Egyébként az alhasban bal oldalt, elég gyakori égető érzést érzek nem tudom ez mitől lehet. A menzi még nem jött meg, tegnapra vártam
Jaaa oké akkor így màr érthető :) Eeméljük a mostani kérdező is pozit tesztel, meg mindenki :)
Én azt hallottam àl pozi teszt nincs szóval szerintem a mai negatív tévedett :) szívből kívànom. Én ma Gabriell tesztet hasznàltam de van még egy expect itthon. Ha nem jön meg szerda reggel tesztelek, nagyon bízom, hogy nem jön meg :)
Ivett vagyok.Csengu,szerintem az a baj hogy nem reggeliből csináltad,és talán még nem annyira érzékeny a teszt,én is ma vagyok a 12.dpo- n.Reggeli elsőből ismételd meg.
Manna,én is tesztelek reggel,megcsinálom a rossmannos facellét.Én is olyan égető érzést érzek,de most nem a petefészek környékén mint ovukor,hanem az alhasban.
Én is 8.-ára nem várom és tudom hogy meg kellene várni hogy legalább 2 napot kimaradjon,de nem bírok magammal.
Tudom hogy hol kell lennie a 2. Csíknak,ellőttem már pár tesztet életemben,előző terhességnél is a vaterásat használtam,ezért is lepődtem meg hogy lejjebb van a csík,valószínű hibás volt a teszt vagy nem tudom.
Ha most nem jön össze,köv.hónapban tuti megvárom hogy késsen pár napot.
Sziasztok Andi vagyok!
Ma hajnalban megint negatívat teszteltem, de még mindig nem jött meg, pedig nem szokott késni, egyfolytában görcsölgetek, persze az attól is lehet hogy meg fog jönni. Szerintetek lehet hogy korán teszteltem és még nem mutatja ki a teszt? x-epil 25-ös tesztem van, vasárnap elött nem tesztelek újra ha addig nem jön meg.
Megint Andi vagyok!
Most jött meg :(
Andi, nagyon sajnálom... :(
Ivett, nem szerettelek volna kioktatni. Kérdezted, hogy szerintünk mi lehet, én meg leírtam a véleményemet. Tudom milyen érzékeny ilyenkor az ember, de tényleg nem akartalak megbántani. Drukkolok a maihoz!
Csengu, szerintem is az lehet a gond, hogy nem reggeli volt vizelet és kevésbé erős az új teszt. Amíg nem jön meg, ne aggódj!
Szurkolok a reggeli tesztelőknek!!!
WW
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!