Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Új hónap,Új remény :)
2015. jún. 28. 15:17
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/317 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Ma lh teszteltem, mivel 24 naposak a ciklusaim a táblázatban az van, hogy 8. naptól lehet, viszont most áttette a naptár 25 naposra. Nagyon halvány lett a második csík, szerintem 2 nap múlva délután is csinálok egyet!

[link]

2015. júl. 12. 14:20
 242/317 anonim ***** válasza:
100%

Manna,Viki,az augusztus a mi hónapunk lesz,bízom benne mert augusztusban nekünk nagyon sok esemény van,nagyobbik lányom,nagyobbik fiam,anya,férjem szülinapja....

Ww,2.próbálkozós hónap,jó hamar sikerült.Jól vagyok amúgy,ennek így kellett történnie biztos.Nem vagyok nagyon elkeseredve,mert nekem mindegyik terhességem nagyon hamar sikerült,bízom benne most is így lesz.A biztonság kedvéért ovu tesztelni fogok,az előzőnél is úgy volt hogy 3 sikertelen hónap után elkezdtem ovu tesztelni és akkor sikerült!Érzem hogy most is sikerülni fog!Egy kis angyalka még vár arra hogy leszülethessen hozzánk! 😀

Mindenkinek kívánom hogy így legyen!Várom mindenkitől a fejleményeket!

Ivett voltam.

2015. júl. 12. 22:58
 243/317 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Bocsi hogy idàig nem írtam,de nyaralni voltunk a balcsin :) Én csütörtökön ellőttem egy predictor 12-es érzékenységű tesztet amin egyből kijött egy halvány csík.Viszont utàna nagyon rosszakat olvastam erről a tesztről.Másnap reggel x-epil negatív lett.Azóta nem teszteltem.Mára/holnapra nem várom.Még semmi jele egyenlőre.Panni
2015. júl. 12. 23:16
 244/317 Manna24 ***** válasza:
100%
Lànyok nekem nincs semmi. Szombat óta semmi.És akkor sem volt sok nwm tudom mi ez ilyenben még soha nem volt részem. Aki szült màr volt ilyen tapasztalata? Pénteken estevhittem, hogy megjött.Egy mini tampont hasznàltam de kb. az se kellett volna.Nagyon megilyedtem.Most teszteljek megint?
2015. júl. 13. 09:17
 245/317 anonim ***** válasza:
100%

Manna!

Szerintem ez bíztató, tesztelj mindenképp!!!

2015. júl. 13. 09:56
 246/317 A kérdező kommentje:
Tesztelj újra ez baba lesz!Én is így voltam kettő terhességemmel is :)
2015. júl. 13. 10:54
 247/317 anonim ***** válasza:
100%
Ivett vagyok.Manna,írtam már korábban is hogy nekem az első babánál 3-szor még megjött.Úgyhogy a helyedben tesztelnék es doki!Lehet hormonpótlás kell ha babás vagy.
2015. júl. 13. 12:15
 248/317 Manna24 ***** válasza:
100%
Köszönöm! Holnap megjönnek a digitàlis tesztek...ha megcsinàltam írok.
2015. júl. 13. 12:19
 249/317 anonim ***** válasza:

Manna, szerintem is tesztelj! Ha nem volt normál mennyiségű vérzésed, ez simán lehet még bébi is! Drukkolok...

Ivett, nagyon tetszik a hozzáállásod! Ilyen pozitív szemlélettel biztos nem kell sokáig várnotok már.

Panni, én nagyon védem a Predictort. Nekem 5 nappal hamarabb mutatta, mint az x-epil! A sok tudatlannak ne higgy: orvosok egybehangzó álláspontja, hogy nincs álpozitív teszt! Egyedül a hcg tudja elszínezni!! Ha van rendes 2. csík, akkor van is ott valaki, csak sok esetben megszakad a terhesség a természetes szelekció (ált. genetikai rendellenesség) miatt és a következő menzesszel kitisztul a szervezet. Szóval ha csütörtökön pozi lett, szerintem holnap reggel már talán egy kevésbé érzékeny is kimutatná.

WW

2015. júl. 13. 12:19
 250/317 Manna24 ***** válasza:
100%
Hàt ez semmi nem volt a normàlhoz képest. Csak wc papíros maszatolàs volt egy napig. Holnap tesztelek.
2015. júl. 13. 13:33
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!