Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Ivett vagyok,Manna,az lh teszt akkor pozi ha erősebb a tesztcsík mint a controll vagy legalább olyan erős.Akkor van az lh csúcs,és kb.12-24 órán belül tüszőrepi várható.Én úgy tudom,akkor kell együtt lenni ha pozi és másnap.Nem biztos hogy mindíg ugyanakkor van ovu így szerintem érdemes mensi után elkezdeni.Én úgy tudom hogy azt nem reggel hanem du.kell csinálni és mindíg ugyanabban az időben és nem ajánlott előtte folyadékot fogyasztani.De javítsatok ki ha nem jól tudom.
Én még csak egyszer ovu teszteltem az előző babánál,és egyből sikerült.Remélem most is így lesz.Most múlt el a mensim,ma vagyok a 7.ciklusnapon,szerintem holnap elkezdem.
ezek az ovu tesztjeim, kedden volt szerintem pozi,kedden és szerdán voltunk együtt :) hátha sikerült :) :) Emi
Ivett vagyok.Emi,az első kettő tűnik pozinak.Vasárnap nem voltatok együtt?(már bocs).
Megy a drukk neked is!
Hu Emi,akkor megadtátok a maximális esélyt!Pár nap és csatlakozom,
Ivett
Emi,ez nagyon bíztató...
Én ma vagyok a 9.cn-omon,elkezdtem ovu tesztelni tegnap.13-14. Nap körül szokott lenni ovum,de sose tudni,biztos ami biztos.
Reménykedek....
Ivett
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!