Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Csakok ez a mai délutàni lh tesztem 11. cn. A következő napokban vàrható az erősödés ugye????
Nekem hétvégén volt ovum, együtt is voltunk péntek szombat vasárnap :)
Mától számolom az 1 dpo - t
Nincs olyan kérdés, hogy ki várja augusztus végéig?
Én most itt tartok! [link]
Kicsit a melleim érzékenyek, de lehet a meleg miatt. 30-ára nem várom, most türelmes leszek, és megvárom az 1 hét késést. Most is 5 napot késet és a 6.-on akartam tesztet csinálni,de meg jött. Ha most sikerült, várok.
Manna,ez erősödni fog,2 nap szerintem.Én ma vagyok a 10.cn.,nekem ettől sokkal halványabb,szerda-csütörtök környékére gondolom az ovut.
Valaki írja ki az augusztusi kérdést és átmegyünk.Kíváncsi vagyok mindenkire,hogy fog haladni.
Ivett voltam.
Sziastzok!
Manna, szerintem is kb 2 nap és pozi lesz :)
Én is elkezdtem tesztelni, tegnap még teljesen üres volt a tesztem, ma már kb fele olyan erősségű, mint a kontrollcsík, úgyhogy 1-2 napon belül pozi lesz :)
Niki
Ivett vagyok.
Niki,Manna drukkolok!Meg mindenkinek!!!
Többiek?
Ivett vagyok.
Igen előző,te ki vagy?:)
Én úgy éreztem ma hogy kezdődik az ovu,nemsoká tesztelek,kíváncsian várom mert az eddigi tesztek alig láthatóak.Ma vagyok a 13 cn- on.
Én is csüt.-vas.közé saccoltam amúgy az ovut.Hasszurka,derékfájdalom,mellfeszülés van,mindíg is szokott lenni ovukor,ezért gondolom hogy elkezdődött.
2 naponta együtt vagyunk,remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!