Niki,az tényleg nem volt korán,viszont akkor mitől halvány pozi a teszted?Doki mondott valamit?Nem akartalak megbántani,ne hari...
Én az ovu tesztben reménykedem,az előző is akkor sikerült.
2015. júl. 16. 19:06
272/317 anonim válasza:
Nem voltam orvosnál, minek menjek teljesen negatív vértessztel... Szar volt teszt, azért volt csík, ennyi :) Nik
2015. júl. 16. 19:23
273/317 anonim válasza:
Niki, nekem par honapja ugyanezzel a fajtaju teszttel ugyanilyen hamis csikom volt. :(
Latta mindenki itt a masodik csikot, es megsem volt baba.
2015. júl. 16. 19:47
274/317 anonim válasza:
Igen, úgy látszik becsapós... Nekem áprilisban is voltak csíkjaim, ugyanezzel a teszttel, akkor meg voltam győződve, hogy terhes voltam csak elvetéltem. Mostmár tudom, hogy nem!
2015. júl. 16. 20:07
275/317 Manna24 válasza:
Cherry màr a nyolcadik ciklusnapon lh tesztelsz? Azt hittem azt úgy a 13 naptól kell elkezdeni!Ennyire rosszul tudnàm? Hozzàteszem még soha nem csinàltam.
2015. júl. 16. 20:08
276/317 anonim válasza:
Cherry, jobb hamarabb elkezdeni, nem lehet tudni. Nekem múlt hónapban a 10. napon volt pozi az lh tesztem, 11. napon már halvány, 12. napon még halványabb, azután már negatív... Ha csak 13. napon tesztelek akkor lemaradtam volna róla.
2015. júl. 16. 20:16
277/317 anonim válasza:
Vagyis Manna, bocsi.
Niki voltam.
2015. júl. 16. 20:16
278/317 anonim válasza:
Te jó ég, Niki! Nem is tudom mit írhatnék. Sajnálom. Rémes csalódás lehetett. Milyen márkájú teszt volt ez?? Felháborító!
Köszike, Ivett, teljesen jól vagyok. Semmi tünet, a cicim kezd "duzzadni", ennyi. 2 naponta tesztelek, de már csak x-epillel. Szépen erősödik a 2. csíkocska, bár még most sem "ugrik le". De megnyugtatásnak elég. :)
Hajrá Mindenki!!!
WW
2015. júl. 16. 22:00
279/317 Manna24 válasza:
Csajok ma vagyok a 8. ciklusnapomon ( màr ha azt a két napos valamit mensinek lehet nevezni) teszteltem egy ovu tesztet reggeliből nagyon halvàny a màsodik csík tehàt még nem pozi.a kérdésem az lenne h akkir az elkövetkező napokban lehet szàmítani erősödésre (màrmint h napról napra erősödik)vagy ez nem függ össze és lehet h csak kesőbb lesz??
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!