Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kiváncsi vagyok ki fog pozit...

Kiváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni július végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Új hónap,Új remény :)
2015. jún. 28. 15:17
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
 251/317 anonim ***** válasza:
100%

Andi vagyok!

Gratula akinek összejött a pici, és iszonyatosan irigy is vagyok rátok :)

De mi meg kezdhetjük elöröl lányok, ne szomorkodjunk :)

Igaz könnyen mondom, nekem ez az elsö próbálkozós hónapom volt.

2015. júl. 13. 14:46
 252/317 A kérdező kommentje:
Nekem megjött reggel,de furcsa az egész ,mert görcs sehol pedig ilyenkor már a halálomon szoktam lenni.Rádásul kevés a mennyiség is..Felraktam 1 körül egy tampit,most vettem le gondoltam már tocsogok de pár csepp volt rajta és az is inkàbb barna volt.Én nem szoktam barnàzni csak a ciklus 4-5.napjàn kb.mikor már múlóban van.
2015. júl. 13. 16:05
 253/317 anonim ***** válasza:

Ww,csakis pozitívan!Érzem hogy egy kis lélek még vár rám!

Andi,nekem is az első hónapom volt.

Manna,Panni,ha volt pozitív tesztetek az nem lehet tévedés.

Nekem is így volt,hogy a nem várt körül "megjött" még 3-szor.

Úgyhogy lehet hogy nektek is hormonpótlás kell,amit komolyan kell venni.Én a helyetekben csinálnék még egy tesztet,aztán doki.

Elképzelhető az is,hogy tényleg természetes szelekció történt,nagyon sok terhesség pont ezért nem is kerül felismerésre.

Drukkolok nektek!

A többieknek pedig mindent bele!Várom a fejleményeket!

Ivett voltam.

2015. júl. 13. 19:21
 254/317 anonim ***** válasza:

Manna, Panni, Niki, ismételtetek?

Hajrá Mindenki!!!

WW

2015. júl. 14. 07:14
 255/317 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Nem tudom, hogy velem mi van, azóta teszteltem csomót, volt full negatív, volt halvány csík, de semmi egyértelmű, peidg már 2o. dpon járok. Nem tudom mi van.

Niki

2015. júl. 14. 08:56
 256/317 anonim ***** válasza:

Sziasztok csajok!ki hogy van?Én most kezdem az új próbálkozást 4.-dik hónap lesz.remélem mindenki jól van aki babát vár gratulálok aki még nem annak hajrá megy a drukk :)

Viki voltam

2015. júl. 14. 10:10
 257/317 anonim ***** válasza:
sziasztok. nekem még elég sok van nem vártig... július 30 körül kéne megjönnie :( vasárnap ovu teszteltem, amit fel is töltöttem ide, tegnap nem volt rá lehetőségem, mert későn értem haza, de ma fogok megint,viszont tegnap éjszaka nagyon nyilallt a hasam alul és görcsölt, lehet az ovutól? szombaton voltunk együtt utoljára, félek hogy lekéstük az ovut :( de ma majd meglátom milyen lesz a teszt... Emi
2015. júl. 14. 11:10
 258/317 anonim ***** válasza:
Sziasztok csajok 2 nap múlva megyek kontrollra a dokihoz, mert ugye nekem is pozi teszt után kicsi vérzésem volt, azért még reménykedem mert a melleim azóta is fájnak!! Akinek összejött szívből gratulálok, a többieknek meg hajrá!!! Neadjátok fel csak pozitívan :)
2015. júl. 14. 15:12
 259/317 anonim ***** válasza:
Lemaradt hogy Edina voltam :)
2015. júl. 14. 15:13
 260/317 anonim ***** válasza:

Andi vagyok

Mi vasárnap kezdjük újra a próbálkozást, és remélem 3 hét múlva én is pozit tesztelek :D

2015. júl. 15. 06:40
❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!