Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június végére (28-29-30) ki...

Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
Nekem 31 naposak a ciklusaim, május elejétől nem védekezünk, május 29én volt a legutóbb mensim. Ebben a hónapban is sűrűn voltunk együtt. Elvileg vasárnap kellene megjönnie, ha nem sikerült a hónap, de reménykedem hogy sikerült :) Első baba lesz :)
2015. jún. 22. 08:20
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

Próbáld ki az ovu tesztet,de ne lepődj meg ha nem lesz pozitív. Nekem nem mutatta amikor peteérésem volt. Hőmérőzést próbáltad már? Sokan azt használják,bár én lusta lennék csinálni.

Nekem holnap kéne megjönnie.Szombat reggel tesztelek.

1-es voltam

2015. júl. 2. 10:25
 52/53 A kérdező kommentje:
Kipróbálom az ovu tesztet, de csak 13.-tól fogom csinálni. Hőmérőt nem csinálom, még nem próbálkozunk olyan régóta, de kíváncsi vagyok hogy peteérésem mikor lesz most.... :) akkor leszünk együtt amikor jól esik, a 2 naponta dolog olyan erőltetett sztem, úgy nem olyan az egész...
2015. júl. 2. 10:42
 53/53 anonim ***** válasza:

Igen amikor mi is még csak elkezdtük akkor amikor jól esett akkor voltunk együtt. Most meg akkor amikor a doki vagy a szonográfus mondja,nálunk a muszáj a nagy úr,de amennyi bajom van csoda lesz ha összejön természetes úton.

Remélem neked nem kell annyit várnod rá mint nekem vagy másnak aki ugyan abban a cipőben jár mint én.

1-es voltam

2015. júl. 2. 11:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!