Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június végére (28-29-30) ki...

Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
Nekem 31 naposak a ciklusaim, május elejétől nem védekezünk, május 29én volt a legutóbb mensim. Ebben a hónapban is sűrűn voltunk együtt. Elvileg vasárnap kellene megjönnie, ha nem sikerült a hónap, de reménykedem hogy sikerült :) Első baba lesz :)
2015. jún. 22. 08:20
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
8. válaszoló vagyok, nekem a 2. lesz a kislányom harmadszorra jött össze.
2015. jún. 23. 09:05
 12/53 A kérdező kommentje:

Van értelme hőt mérni, ha nem mértem egész ciklus alatt? az ad valami jelet hogy összejött?

Én akkor tesztelek ha késik, előbb felesleges, csak idegesítem magam vele, de már kíváncsi vagyok....

nincs semmi tünetem, csak puffadás .

2015. jún. 23. 09:28
 13/53 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs értelme kérdező.

Személy szerint az egész hőmérőzés dolgot plusz felesleges idegeskedésnek gondolom. Annyi kérdés van itt is fent görbével kapcsolatban....

Én ma kezdtem inni a teákat és szedem a hormon bogyókat amit a dokim adott. Tesztelni jövőhét szombaton fogok ha pénteken nem jön meg.

1-es voltam.

2015. jún. 23. 12:52
 14/53 anonim ***** válasza:
En is csak akkor tesztelek ha kesik majd. Kar is addig idekeskedni.
2015. jún. 23. 16:07
 15/53 anonim ***** válasza:
6 os vagyok. Alacsony a progreszteron szintem sajnos. De kaptam gyógyszert. Reméljük így már sikerül😊
2015. jún. 24. 06:04
 16/53 anonim ***** válasza:
8. vagyok, én nem hömérözök, a kislányomnál sem höméröztem, én is csak akkor tesztelek ha késik, az elsönél 3 nap késés után teszteltem pozitívat, bocs a hibákért, nincs hosszú ö a billentyűzeten.
2015. jún. 24. 06:51
 17/53 anonim ***** válasza:

1. vagyok.

Mindenkinek megy a drukk. :)

Remélem végre megint pozit tesztelek és most már minden rendben lesz.Az orvosom 10% esélyt adott,hogy spontán teherbe tudok esni. Januárig nem esek teherbe, akkor PCT-t néznek,ha az is rendben van akkor lombikra kell mennem. :(

2015. jún. 24. 10:32
 18/53 A kérdező kommentje:
nekem még 4 napom van elvileg, de semmi tünetem :( :( nem reménykedek hogy sikerült... :(
2015. jún. 24. 11:09
 19/53 anonim ***** válasza:
Kérdező attól,hogy nincs tünet még baba lehet. Nálam annyi tünet volt februárban,hogy éjjel-nappal pisilni jártam. Amit én még akkor megfigyeltem a kutyáim másképp viselkedtek velem de teljesen. :) A két pincsi akár hányszor kiléptem az ajtón akkora örömmel fogadtak mint idáig soha + az ölembe ültek pedig ők nem ilyenek.A beagle-m meg nem ugrált rám,nem ült az ölembe ami nála alap dolog.Amióta nincs baba azóta ismét olyanok mint voltak. :)
2015. jún. 24. 11:31
 20/53 anonim ***** válasza:
1-es voltam azt kihagytam :)
2015. jún. 24. 11:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!