Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.
Jelen. :) De én 3.-ára nem várom. Tegnap volt peteérésem (25 naposak a ciklusaim).
2,5 éve nem jön nálunk a baba.Most volt átjárhatóságim,bal petefészkem nem átjárható és meg sem tudták tisztítani. Jobb petefészkem annyira kanyargós,hogy a méhem mögé hajlik be illetve a méhem is hátrahajló amiben van még egy meghajlás.
Holnap kezdem az utro+duphaston használatát progi hiány miatt.
Remélem ez a mi hónapunk lesz végre.
Kitartás kérdező
Nekem is vasárnap jönne meg. :)
Első próbálkozós hónap, szóval túl nagy reményeket nem fűzünk, de azért reménykedünk. :)
Ami nekem fura, hogy ilyenkor már tiszta idegbaj szoktam
lenni menzesz előtt, most meg semmi. A mellem is nagyon szokott feszülni, már legalább másfél héttel a mensi előtt, most meg az sincs.
Hajrá! :)
1-es válaszoló vagyok.
Amit én is kihagytam, februárban volt egy pozi tesztem, 5hetesen dokinál voltam minden rendben volt látott mindent kórnak megfelelően,6.héten mentem pecsételéssel ahol kiderült,hogy 5.hétben megállt a fejlődésben.Márciusban pont szülinapomkor elvetéltem.Szerencsére kórházba nem kellett mennem.
6-os válaszoló! Téged kivizsgáltak,hogy 3 vetélésed volt?
Nekem dokibácsi kedden azt mondta,hogy ha megint összejön de elvetélek akkor engedélyezteti a műtétet és megnéz belülről is.
1-es voltam.
En vasarnapra nem varom. Nekem 3. baba lenne. Az elsonel az elso honapban ossze jott a masodiknal 1 nap alatt!!
Szoval nincs kizarva hogy ossze jojjon azt hiszem 2. valaszolo. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!