Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június végére (28-29-30) ki...

Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
Nekem 31 naposak a ciklusaim, május elejétől nem védekezünk, május 29én volt a legutóbb mensim. Ebben a hónapban is sűrűn voltunk együtt. Elvileg vasárnap kellene megjönnie, ha nem sikerült a hónap, de reménykedem hogy sikerült :) Első baba lesz :)
2015. jún. 22. 08:20
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:

Jelen. :) De én 3.-ára nem várom. Tegnap volt peteérésem (25 naposak a ciklusaim).

2,5 éve nem jön nálunk a baba.Most volt átjárhatóságim,bal petefészkem nem átjárható és meg sem tudták tisztítani. Jobb petefészkem annyira kanyargós,hogy a méhem mögé hajlik be illetve a méhem is hátrahajló amiben van még egy meghajlás.

Holnap kezdem az utro+duphaston használatát progi hiány miatt.

Remélem ez a mi hónapunk lesz végre.

Kitartás kérdező

2015. jún. 22. 08:44
 2/53 A kérdező kommentje:
Nekem február elején volt egy kémiai terhességem, ami vetéléssel végződött, voltam kórházban is a vérzés miatt, de szerencsére kitisztultam. Utána voltam vizsgálaton, sima nőgyógyászati, azt mondta minden rendben, a koromnak megfelelő állapotban vagyok. Egy kicsit félek hogy már volt egy vetélésem, de sok pozitív történetet olvastam és én is próbálok pozitívan állni hozzá. :)
2015. jún. 22. 08:56
 3/53 anonim ***** válasza:

Nekem is vasárnap jönne meg. :)

Első próbálkozós hónap, szóval túl nagy reményeket nem fűzünk, de azért reménykedünk. :)

Ami nekem fura, hogy ilyenkor már tiszta idegbaj szoktam

lenni menzesz előtt, most meg semmi. A mellem is nagyon szokott feszülni, már legalább másfél héttel a mensi előtt, most meg az sincs.

Hajrá! :)

2015. jún. 22. 08:56
 4/53 A kérdező kommentje:
Nekem mensi előtt szokott görcsölni a hasam, azon kívül semmi. Mikor januárba pozit teszteltem azelőtt se volt semmi tüntetem csak késett 3 napot és vettem egy tesztet, nem is számítottam rá hogy pozi lesz.... :) remélem most is szerencsém lesz :) :) drukkolok nektek is!!!!!
2015. jún. 22. 09:00
 5/53 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok.

Amit én is kihagytam, februárban volt egy pozi tesztem, 5hetesen dokinál voltam minden rendben volt látott mindent kórnak megfelelően,6.héten mentem pecsételéssel ahol kiderült,hogy 5.hétben megállt a fejlődésben.Márciusban pont szülinapomkor elvetéltem.Szerencsére kórházba nem kellett mennem.

2015. jún. 22. 09:08
 6/53 anonim ***** válasza:
Szia. Én 1.re nem várom. Nekem rövid a ciklusom 24-25 napos. 8.an jott meg és 13.an volt peteérés. Ma vagyok a 8.dpo n. Kíváncsi leszek hogy mi lesz mert nagyon jókor voltunk együtt. Minden tünet megvolt az ovuhoz is. 18 hónapja várjuk a babát. 3 baba elment ez alatt az idő alatt. Mind 6.het előtt. A hőm 37 már 3 napja. Nagyon-nagyon bízom most a babában hogy össze jött és velünk marad. De majd kiderül.
2015. jún. 22. 09:24
 7/53 anonim ***** válasza:

6-os válaszoló! Téged kivizsgáltak,hogy 3 vetélésed volt?

Nekem dokibácsi kedden azt mondta,hogy ha megint összejön de elvetélek akkor engedélyezteti a műtétet és megnéz belülről is.

1-es voltam.

2015. jún. 22. 09:59
 8/53 anonim ***** válasza:
Én 5.-re nem várom, a hétvégén volt peteérésem, remélem 9sszejött :)
2015. jún. 23. 07:20
 9/53 anonim ***** válasza:

En vasarnapra nem varom. Nekem 3. baba lenne. Az elsonel az elso honapban ossze jott a masodiknal 1 nap alatt!!

Szoval nincs kizarva hogy ossze jojjon azt hiszem 2. valaszolo. :)

2015. jún. 23. 08:46
 10/53 anonim ***** válasza:
Bocsanat 3. valaszolo. :D
2015. jún. 23. 08:48
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!