Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki tart a 8. dpo-n? Izguljunk...

Monyk kérdése:

Ki tart a 8. dpo-n? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

2015. márc. 15. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia!Én még csak az 5 dpo !mikor fogsz tesztelni?:)
2015. márc. 15. 20:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert általában mire odáig jutok, addigra elkezdek barnázni :(
2015. márc. 15. 21:37
 3/7 A kérdező kommentje:
Elkezdtem a pecsételést, errôl ennyit.. Ez volt a 2. Clostys hónapom. Pedig úgy fáj a mellbimbóm hogy hozzá se tudok érni :'( Veled mi ujság? Valami tünet? Mióta próbálkoztok?
2015. márc. 16. 10:23
 4/7 anonim ***** válasza:
progihiány?
2015. márc. 16. 10:38
 5/7 A kérdező kommentje:
Elvileg jo volt a hormonsor eredményem :S
2015. márc. 16. 10:57
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia !első vagyok !nem lehet hogy a beágyazodási verzésed van?9 dpo mar elszoktál ezdeni pecsételni?biztos hogy 9 dpo vagy?

Mi kb fél éve probálkozunk

2015. márc. 16. 13:11
 7/7 A kérdező kommentje:
Sajnos a múlt hónapban is ilyen hamar elkezdtem a pecsételést.. A clostynak tudom be, mert amúgy kb 3 nappal szoktam. 17 hónapja próbálkozunk, nem nagyon hiszek a beágyazódásba, mert már annyiszor hitegettem magam vele. És tulajdonképp ez nem is vér, hanem reggel pisilésnés ilyen barna-rózsaszín folyás. Azt olvastam a legtöbben akik pecsételtek mensi elôtt, terhességnél nem tapasztaltak ilyet. Azért köszi a bíztatást :)
2015. márc. 16. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!