Lányok! Van aki 30. -ra nem várja? Izguljunk együtt!
Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 16:03
1/38 anonim válasza:
Én 31-re, de sajnos nagyon kevès esélyt látok rá, valòjàban csak remènykedek, de sztem meg fog jönni... De aztàn igazándibòl nekiállunk a dolognak :)
2/38 anonim válasza:
Csatlakozhatok, Lányok? Jó lenne együtt várakozni :) Én is kb. 30-ra nem várom. Erősen elhatároztam, hogy csak szombaton, 31-én csinálok tesztet.
3/38 A kérdező kommentje:
Miért látsz rá kevés esélyt?
2015. jan. 26. 16:26
4/38 anonim válasza:
Én is 30-ra nem várom, de csak reménykedek. Pontosan tudom mikor volt peteérésem és csak 2 nappal előtte voltunk együtt. Szóval esély van rá, de nem hiszem, hogy összejött. Picit magas a prolaktin szintem is. Drukkolok Nektek!
5/38 A kérdező kommentje:
Hányadik baba lenne és hányadik próbálkozós hónap? Nekem első mindkettőből
2015. jan. 26. 16:28
6/38 anonim válasza:
4es vagyok. Én nem merek tesztelni, csak hétfőn, ha addig nem jön meg. Már a 6. beképzelt hónapom lenne. :D Mióta szültem (2.5 éve) annyira erősek a tüneteim, a premenstruációsak is, könnyen összetévesztem a terhességivel. :S
7/38 anonim válasza:
4., 6. vagyok. 2 terhességem volt és egy gyermekem van. 6 hónapja próbálkozunk, első két terhesség első hónapban összejött, most nem akar... :(
D.
8/38 anonim válasza:
Csatlakozom, bár a héten bármelyik nap esedékes lehet nálam. 4. hónap, első baba lenne.
9/38 anonim válasza:
én február 15 re nem várom és 24 hónapja próbálkozunk!
10/38 anonim válasza:
nekem szombat vasarnapra kellene megjonnie de remelem nem jon meg es hetfon pozit tesztelek . :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!