Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Van aki 30. -ra nem...

Lányok! Van aki 30. -ra nem várja? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 16:03
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok Nektek! 😊 -1es válaszoló
2015. jan. 29. 06:44
 32/38 anonim ***** válasza:
Szurkoljatok nekem is, h vasárnap reggel pozit teszteljek. Bár sajnos ma reggel elkezdett fájni a keresztcsontom....
2015. jan. 29. 06:45
 33/38 anonim ***** válasza:

Örülök mindhármótoknak! Gratulálok! :)

Nekem ma megjött. A fene vinné el. 6. próba hónap.

Na most azért is leírom, nem baj ha hülyének néztek, anonim oldal. :D:D:D

Az első pár próba hónapban alig voltunk együtt, nem csoda hogy nem sikerült, a férjem mindig úton volt.

A kínai fogantatási naptár szerint (ne röhögjetek!:)), csak fiúra lett volna esélyünk. Nálunk szinte csak lányok születnek. Állítólag vannak apukák akik csak fiúra, vannak akik lányra, és kevesen lányra is és fiúra is képesek. :) Hát az én férjem már bizonyított lánnyal. A következő hónapunk már lányos, él bennem a remény.

D.

2015. jan. 29. 08:01
 34/38 anonim ***** válasza:
Elso honap probalkozasunk volt . megprobalom nem fel adni a remenyt !
2015. jan. 29. 09:09
 35/38 anonim ***** válasza:

Gratulálok, Kérdező!

Többieknek kitartást a tesztig, vagy az új hónaphoz!!

2015. jan. 29. 10:54
 36/38 anonim ***** válasza:
2-es
2015. jan. 29. 10:54
 37/38 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm :)
2015. jan. 29. 20:24
 38/38 anonim ***** válasza:

8-as vagyok, én is csináltam egy tesztet szerdán, 28. ciklusnapon, hátha... de hómező lett. Viszont semmi jele a mensinek, pedig ilyenkor már nagyon nyűgös, hisztis szoktam lenni. Úgyhogy most nagy dilemmában vagyok. :/ Remélem csak hamar teszteltem, és egy hétvégi már 2 csíkos lesz.

Gratulálok a babásoknak! Próbálkozók, kitartás, szorítok! :)

2015. jan. 30. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!