Ki nem várja a napokban? Izguljunk együtt?
Én:) Illetve 15-18.a környékén nem várom, de kedden tesztelni fogok, akkor is, ha nem mutat semmit, mert már nem bírom kivárni:D Ezt a kérdést ismered? Itt gyűlnek össze egy ideje havonta, akik nem várják:):
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Szia! Mi még szándékosan nem próbálkozunk, védekezünk megszakítással, de a tüneteim nagyon furák, nagyon örülnék, ha baba lenne a dologban:) Az időpontok stimmelnek, a beágyazódáskori tünetek stimmelnek, viszont, ha nem pecsételtem volna pénteken, akkor azt hinném, hogy csak képzelődöm. Köztes vérzés viszont egyáltalán nem jellemző rám, és túl messze van még ahhoz a menstruáció, hogy annak a része legyen, főleg, hogy csak 1 napig tartott, és már 1,5 napja semmi. Tudom, hogy kicsi az esély, de fogantak már babák megszakítással, szóval hátha:)
2,5 éve még PCOsom volt, meg IR, de azóta teljesen rendbejöttem, egészségileg minden stimmel, avivatornáztam, és most még a Jónás-napokat is hozzánéztem, amit korábban kiegészítő védekezésként használtunk, és olyan mindig volt óvszer, de most a legutóbbin (talán kicsit szándékosan), de hanyagok voltunk két egymást követő nap is, ami pont a magas termékenysgi napokra esett.
Félek, hogy csak beképzelem, de a remény hal meg utoljára:) Te szoktad nézni a Jónás-napot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!