Ki nem várja jövőhét végére? Izguljunk együtt!
Én a jövőhét péntekre nem várom. A telcsimen vezetem az ovuwien-t nagyon jó kis alkalmazás. Úgy érzem most talán sikerünk lesz, mindent megtettem ennek érdekében :)
Ti milyen praktikákkal csalogatjátok a gólyát? :)
Szia. Én jövőhét keddre nem várom, én is vezetem a ciklusom a telefonomon. Közben elkezdtem vitaminokat szedni, evvel is megpróbálok segíteni a dolgon, illetve 2 naponta vagyunk együtt.
A ciklusom 9. napján volt egy érzésem, hogy akkor volt peteérésem. Most egy órája éreztem úgy, h kell egyet tesztelnem. Meg is tettem és azt hiszem halvány pozi. :)
Neked van vmilyen megérzésed, jeled? (persze nem törvényszerű) Mióta próbálkoztok és hányadik baba lenne? Megy a DRUKK! :)
Sziasztok, csütörtök, péntekre nem várom! Mellfeszülés és mensi szerű görcsök, szurkálás van, tesztelni még nem merek mert 9-10 körül éreztem "ovu szerűséget".
Amúgy barátcserje kapszulát és cickafark teát szedek, iszok!
Remélem összejön! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!