Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja jövőhét végére?...

Ki nem várja jövőhét végére? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés

Én a jövőhét péntekre nem várom. A telcsimen vezetem az ovuwien-t nagyon jó kis alkalmazás. Úgy érzem most talán sikerünk lesz, mindent megtettem ennek érdekében :)

Ti milyen praktikákkal csalogatjátok a gólyát? :)

2013. aug. 29. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia. Én jövőhét keddre nem várom, én is vezetem a ciklusom a telefonomon. Közben elkezdtem vitaminokat szedni, evvel is megpróbálok segíteni a dolgon, illetve 2 naponta vagyunk együtt.

A ciklusom 9. napján volt egy érzésem, hogy akkor volt peteérésem. Most egy órája éreztem úgy, h kell egyet tesztelnem. Meg is tettem és azt hiszem halvány pozi. :)

Neked van vmilyen megérzésed, jeled? (persze nem törvényszerű) Mióta próbálkoztok és hányadik baba lenne? Megy a DRUKK! :)

2013. aug. 29. 11:28
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia! Én jövő vasárnapra nem várom. Praktikák? Igyekszünk félidőnél többet együtt lenni. Mást trükkünk egyelőre nincsen :)De én már veszítettem a kezdeti lelkesedésből a sok csalódás miatt, így különösebben nem is figyelem a napokat. Jön a babánk ha ideálisnak látja :)
2013. aug. 29. 12:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia ! Én szombatra nem várom! Szerintem holnap reggel csinálok egy tesztet.. :) Hátha :)
2013. aug. 29. 12:40
 4/4 anonim válasza:

Sziasztok, csütörtök, péntekre nem várom! Mellfeszülés és mensi szerű görcsök, szurkálás van, tesztelni még nem merek mert 9-10 körül éreztem "ovu szerűséget".

Amúgy barátcserje kapszulát és cickafark teát szedek, iszok!

Remélem összejön! :)

2015. okt. 18. 15:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!