Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lányok! Van aki 30. -ra nem...

Lányok! Van aki 30. -ra nem várja? Izguljunk együtt!

Figyelt kérdés
2015. jan. 26. 16:03
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
[link] Itt egy kép a tesztről.
2015. jan. 27. 16:33
 22/38 anonim ***** válasza:
probald meg ujra a tesztet aztan
2015. jan. 27. 17:30
 23/38 anonim ***** válasza:

Nekem a lányommal először időn túl lett pozitív. Igaz, nem órák teltek el, csak tíz perc. Még aznap, koncentráltabb pisiből jobb lett, másnap reggel meg egyértelmű.

2-es voltam.

2015. jan. 27. 19:35
 24/38 anonim ***** válasza:
1-es vagyok. Azért látok rá kevés esélyt, mert még nem pròbálkoztunk. Bár az igaz, h csak megszakítással csináltuk. Csak 3 alkalommal ebben a ciklusban, de az épp peteérés környékén történt. 3 nap múlva kéne megjönnie, de nem sok jel utal arra, h megjönne, ilyenkor 10 nappal előtte már fájni szoktak a melleim. Viszont 5 napja bizsergést, szurkálást érzek a hasamban.
2015. jan. 28. 07:01
 25/38 anonim ***** válasza:

Nna. Az elhatározásomról (csak szombaton tesztelek) annyit, hogy ma beindult nálam a vezérhangya, és csináltam tesztet. Mentségemre szóljon, pozitív lett :) :) :) Újult erővel drukkolok mindenkinek!

Kérdező, csináltál újabb tesztet azóta?

Más?

2-es

2015. jan. 28. 14:45
 26/38 anonim ***** válasza:

jeee. Gratulálok!!!! De jó neked! Én a lányomat nemvárt előtt 5 nappal már tudtam, hogy a pociban van. :)

Nekem semmi, se tünet, se menzesz, semmi. A remény hal meg utoljára.

D.

2015. jan. 28. 16:34
 27/38 A kérdező kommentje:
Nekem is pozi lett ma reggel digitálissal :))))
2015. jan. 29. 06:06
 28/38 anonim ***** válasza:

1-es válaszoló vagyok.

Úgy döntöttem, veszek egy tesztet, mivel vasárnap elutazunk nèhány napra wellnesselni.

Szombaton kène megjöjjön, ha vasárnap reggelig nem jön, tesztelek reggel.

2015. jan. 29. 06:07
 29/38 anonim ***** válasza:
Jo nektek akik pozit teszteltetek. nekem a tegnap megjott este. .nem tudom hogy vajon mi lehet hogy nem sikerult es pedig egesz honapban egyutt voltunk ha lesz pem... de sajnos egy kicsit elvesztettem a remenyt
2015. jan. 29. 06:14
 30/38 A kérdező kommentje:
Ne keseredj el kedves utolsó! Ne add fel a reményt! Lehet, hogy nem passzolt épp ebben a hónapban minden de legközelebb ok lesz. :) Hányadik próbálkozós hónapod volt?
2015. jan. 29. 06:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!