Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június végére (28-29-30) ki...

Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
Nekem 31 naposak a ciklusaim, május elejétől nem védekezünk, május 29én volt a legutóbb mensim. Ebben a hónapban is sűrűn voltunk együtt. Elvileg vasárnap kellene megjönnie, ha nem sikerült a hónap, de reménykedem hogy sikerült :) Első baba lesz :)
2015. jún. 22. 08:20
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:

9. valaszolo vagyok.

Nekem meg semmi tunet hogy megjonne. Furan erzem magam. Nem tudom.. vasarmapig, hetfoig kiderul. :) Nagyon remenykedem, de probalok nem erre gondolni allandoan.

En is drukkolok mindenkinek! ;)

2015. jún. 24. 21:42
 22/53 anonim ***** válasza:
En mar nagyon varom a vasarnapot. kivancsi vagyok ,hogy sikerult -e. Eddig semmi hasfajas.. semmi jele. Persze nem zarom ki hogy megjon, de hatha.
2015. jún. 25. 09:33
 23/53 anonim ***** válasza:

Nem tudom olvassa-e meg valaki. 9. valaszolo vagyok. 2 nappal menzesz elott halvany pozitiv lett a tesztem! :D Nem merem bele elni magam MEG...! :D Valahogy ereztem!! Egy hete szedulgetek,hanyingerem van,puffad a hasam, egyszer majdnem hanytam. Ez olyan boldogsag es egyben egy kis aggodalom,mert az elozot elveszitettem. De akkor mensi kimaradasa utan 2 nappal jott ki nagyon halvany csik! Most meg elotte 2 nappal. Istenem lehet jon a 3. kis ajandekunk!? Ez olyan csodalatos lenne!!! :D

Ui. Bocs a csopogesert.. :D

2015. jún. 26. 07:40
 24/53 anonim ***** válasza:

1-es vagyok.

Halk gratula.Szurkolok,hogy baba legyen. :)

Érdekes, mert nekem csak jövőhéten kell megjönnie,de mindent sósnak érzek.Azon felül megint üldözési mániám van ami februárban is volt.Mindig olyan érzésem van mintha követne valaki.Most ugyan azok játszónak le nálam mint a februári terhességem előtt.Sőt valamiért a kutyáim már most be vannak zsongva ha meglátnak.... Remélem jó jel és jövőhéten pozit tesztelek :)

2015. jún. 26. 08:12
 25/53 anonim ***** válasza:
Megy a drukk!!! Hajra!! :D
2015. jún. 26. 08:17
 26/53 A kérdező kommentje:
Gratula :) Én holnap vagy vasárnap reggel tesztelek, de 2 db vaterás tesztem van, ami lehet ki se mutatja rendesen :( lehet beszerzek ma x-epil vagy facelle tesztet....
2015. jún. 26. 08:19
 27/53 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy olcsobb es ket dragabb tesztem. Az egyik dragabb tesztet hasznaltam,mert multkor az olcsobbal nem mutatta ki.
2015. jún. 26. 08:41
 28/53 anonim ***** válasza:
6 oska vagyok. Ma reggel HALVÁNY pozitiv lett a tesztem. Délután mentem is hcg vérvételre😊 Remelem Ő velünk maradHétfőn lesz mwg az eredmény. Addig utrogestan...bízom benne.😊
2015. jún. 26. 19:13
 29/53 anonim ***** válasza:
Gratula :) én még ráérek tesztelni, csak jövöhét vasárnap kell megjönnie, meg várok még 3 napot, remélem minden rendben lesz veletetek is :)
2015. jún. 27. 07:00
 30/53 A kérdező kommentje:
Nekem elvileg holnap kéne megjönnie, ma reggel full nega lett a teszt, most várok hogy megjön vagy sem :) Gratula akinek sikerült :)
2015. jún. 27. 07:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!