Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.
9. valaszolo vagyok.
Nekem meg semmi tunet hogy megjonne. Furan erzem magam. Nem tudom.. vasarmapig, hetfoig kiderul. :) Nagyon remenykedem, de probalok nem erre gondolni allandoan.
En is drukkolok mindenkinek! ;)
Nem tudom olvassa-e meg valaki. 9. valaszolo vagyok. 2 nappal menzesz elott halvany pozitiv lett a tesztem! :D Nem merem bele elni magam MEG...! :D Valahogy ereztem!! Egy hete szedulgetek,hanyingerem van,puffad a hasam, egyszer majdnem hanytam. Ez olyan boldogsag es egyben egy kis aggodalom,mert az elozot elveszitettem. De akkor mensi kimaradasa utan 2 nappal jott ki nagyon halvany csik! Most meg elotte 2 nappal. Istenem lehet jon a 3. kis ajandekunk!? Ez olyan csodalatos lenne!!! :D
Ui. Bocs a csopogesert.. :D
1-es vagyok.
Halk gratula.Szurkolok,hogy baba legyen. :)
Érdekes, mert nekem csak jövőhéten kell megjönnie,de mindent sósnak érzek.Azon felül megint üldözési mániám van ami februárban is volt.Mindig olyan érzésem van mintha követne valaki.Most ugyan azok játszónak le nálam mint a februári terhességem előtt.Sőt valamiért a kutyáim már most be vannak zsongva ha meglátnak.... Remélem jó jel és jövőhéten pozit tesztelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!