Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Június végére (28-29-30) ki...

Június végére (28-29-30) ki nem várja? Izguljunk együtt.

Figyelt kérdés
Nekem 31 naposak a ciklusaim, május elejétől nem védekezünk, május 29én volt a legutóbb mensim. Ebben a hónapban is sűrűn voltunk együtt. Elvileg vasárnap kellene megjönnie, ha nem sikerült a hónap, de reménykedem hogy sikerült :) Első baba lesz :)
2015. jún. 22. 08:20
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:

31-es vagyok.

Reggel pozitívat teszteltem. :)

2015. jún. 30. 07:55
 42/53 anonim ***** válasza:

Juj gratulálok 31-es.

1-es voltam :)

2015. jún. 30. 08:12
 43/53 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos megjött :( pedig nagyon bíztam benne h sikerül :( :(
2015. jún. 30. 08:32
 44/53 anonim ***** válasza:

Sajnálom Kérdező. :(

31-es.

2015. jún. 30. 08:56
 45/53 anonim ***** válasza:

Sajnálom kérdező! Következő hónapban sikerülni fog.

1es voltam.

2015. jún. 30. 09:33
 46/53 A kérdező kommentje:
Hogy sikerült ? Használtál valamit vagy csak sűrűn voltatok együtt? Mi szinte minden nap együtt vagyunk,nem telik el 2 napnál több ha esetleg nem vagyunk együtt..... és mégsem jött össze :(
2015. jún. 30. 14:14
 47/53 anonim ***** válasza:

31-es vagyok.

Mi igazából 4-5-ször voltunk úgy együtt, hogy belém ment el.

Volt egy hétvége, amikor lementünk a telkünkre romantikázni, és akkor sikerült, mert az ovum előtti napon volt.

Azt tudod, hogy nem szabad minden nap szeretkezni?

Mert akkor kevesebb akcióképes kissrác lesz, és csökken az esélye a megtermékenyülésnek. Inkább csak 2 naponta legyetek együtt, és akkor sokkal nagyobbak az esélyek.

Meg gondolom, azt is tudod, hogy miután beléd élvezett akkor 15 percig legalább maradj fekve.

Ha ezeket már tudod, akkor bocsi, nem kioktatni akartalak. :)

2015. jún. 30. 15:38
 48/53 anonim ***** válasza:

Gratulalok 31-es. ;)

Sajnalom kerdezo. Nekem is volt par szomoru honap. Nem tudom hogy szamolod , de en volt hogy 3 havi ovulacios kalkulatort hasznaltam. 28 napos -e a mensid? Vagy hany napos. ES nekem csak akkor jott ossze mindig ha rendszeres volt a mensim. 28-napos. Es az ovulacio napjan egyutt voltunk. Ha gondolod irj es leirom a tapasztalataim. De erdekes most ebben a honapban nem alltunk gorcsosen a temahoz , amikor csinaltuk spontan volt. Nem mondtam a paromnak hogy mikor van az ovum. De olyankor sokkal "kivanosabb" vagyok. Szoval nem szabad gorcsolni. (9-es)

2015. jún. 30. 20:54
 49/53 anonim ***** válasza:

Nekem 25 naposak a ciklusaim. Január óta figyelik uh-val az ovumat.

Februárban nekem úgy jött össze a baba,hogy doki mondta,hogy ma repedt meg a tüsző úgyhogy ma és másnap legyünk együtt rá két napra hormon bogyók.Össze is jött.

Március óta idáig mindig lekéstük az ovumat,pedig megérzem mikor van mert olyankor görcsöl a petefészkem.

Most 19-én mondta a szonográfus,hogy 18mm-es a tüsző, ha érzem a fájdalmat akkor aznap és másnap együtt legyünk,kispárna fenék alá 15percig ahogy előttem mondták.

Mivel most nem késtük le az ovut remélem most is összejött.

1-es voltam

2015. júl. 1. 06:15
 50/53 A kérdező kommentje:
Február elején volt egy kémiai terhességem, azután 7 hétre jött meg, március végén, azóta 31 napos a ciklusom, mindig hónap végén jött meg előtte is. Ovuláció környékén általában naponta együtt voltunk, de azt csak visszaszámoltam h kb. mikor lehet. Most veszek ovu tesztet amit hónap közepén akarok kipróbálni. Május elejétől próbálkozunk tudatosan, előtte csak besikerült a pozi teszt januárban, bár örültünk neki, csak mégse lett belőle semmi :( Remélem még a nyáron összejön a baba... :)
2015. júl. 1. 09:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!