Van itt olyan aki 28-ra nem varja? Izguljunk együtt
Figyelt kérdés
En mar nagxon izgulok nagyon rajta voltunk a teman majdnem minden nal szexeltünk első probalkozasos honap.2015. márc. 19. 08:50
1/6 anonim válasza:
Szia! Én 26-27-e körül nem várom. Nekünk ez a 9. próbálkozós hónap, most sikerült az ovu környékén együtt lenni (kb 10 napon át 2naponta, naponta), reméljük, hogy sikeresebb lesz az ezt megelőző hónapoknál. Neked is megy a drukk!!!
2/6 anonim válasza:
Én 23. ra nem várom!! Nekünk is első hónap!!!
3/6 A kérdező kommentje:
mi a helyzet lanyok? mi nagyon izgulunk ;) nekem tegnap meg szurkalt a hasam meg a derekam is elegge fajt. Ma mar semmi azon kivul h faradtabb vagyok. Remelem valami el kezdodott es be is fejezodik :))
2015. márc. 21. 20:24
4/6 anonim válasza:
Első válaszoló vagyok. Hát várom a hétvégét következő hétvégét,akkor tesztelek, remélem kibírom addig. :)
5/6 anonim válasza:
Kedves Kérdező! Mi újság? Mikor tesztelsz? - első és utolsó voltam
6/6 anonim válasza:
első, utolsó és utolsó előtti válaszoló vagyok :) 26-ára nem vártam, 27-én este vettem tesztet, persze nem tudtam megállni, hogy ne teszteljek azonnal, ki tudja hanyadik pisiből. Negatív is lett, csak a bemélyedés látszódott a teszt mezőnél, szóval nem lettem okosabb. Ma reggel újra teszteltem, szépen a reggeli első pisiből, ezen már szépen látszik a második csík is :) 9 hónap után végre sikerült :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!