Ki nem várja hétfőre?
Köszi, nagyon ari vagy :) Drukkolok hogy jövő ciklusban Neked is összejöjjön minden amit szeretnél, köztük a baba is :)
Valahogy tele vagyok aggódással, szörnyű. Néha érzek nyílalásokat, meg sokszor fáj a bal petefészkem, olyankor is aggódok. Tegnap volt egy pötty barnás folyás a bugyimon, most azon aggódom hogy vetélek, dokihoz meg csak jövőhét után tudok menni szóval ezerrel drukkolok hogy nehogy csak egyszer elöntsön a vér. Most próbálok egy kicsit lazítani és nem gondolni semmire de nem könnyű. Valahogy csak akkor fogom elhinni hogy baba lesz ha lát a doki is :) Nem akarom magam nagyon beleélni és aztán meg sírni. Na hát ilyen hülye vagyok én, sajna mindent túlaggódok :)
A legrosszabb dolog, ami árt a babának, az a stressz!
Nyugodj meg!
Egy pötty barna semmit nem jelent! Sőt, valaki rendesen barnázik! Sőt, valakinek rendesen megjön!
Akkor kell ügyeletre szaladni, ha élénkpiros vér jön ki. (De még ez sem feltétlenül veszélyes, de jobb, ha azonnal orvos látja.)
A fájdalom természetes dolog. Most rendeződik át minden odabent. Nyúlnak a szalagok, stb..
Nem lesz semmi baj!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!