Ki nem várja hétfőre?
Kedves #5, milyen klassz, hogy a tested így jelez neked, ha ovud van! Persze ez nem jelenti azt, hogy amikor nincs vérezgetés, akkor nincs ovu sem. Viszont a cukrodat nézesd meg mindenképpen!
Képzeld hajnali 4-kor is volt egy pici halvany barnás-rózsaszínes nyákszerű folyásom, és azóta semmi!
Pedig 12 órával utána mert rendesen szoktam vérezni.
De iszonyatosan félek a csalódástól! Úgy reménykedtem, aztán éjjel egy órát bőgtem. most megint reménykedem... Nagyon rossz lenne kétszer pofára esni egy mensivel.
Az szupi nagyon, drukkolok ezerrel, szerintem ez már jó jel :)
Tudom hogy akkor is van ovu ha nincs vérzés, de legtöbbször nekem szokott lenni. Nálam most csak görcsölgetés van, tuti holnap megjön, de már beletörődtem, már a következő cikluson jár az eszem hogy hogyan lehetne mégjobban rágyúrni a teherbeesésre, de annak nagyon fogok örülni ha legalább neked összejön :)
Jah amúgy 5ös voltam, de mindegyis mert csak mi írunk ide :)
Nekem az előző ciklus volt nagy pofáraesés mert kétszer is volt szerintem peteérésem (volt sztem egy spontán is), tökjókat voltunk együtt a párommal, bizti voltam benne hogy na most lesz baba és mensi előtt pár nappal volt egy pici vérzés (azt hittem beágyazódás, volt szúrkálás is) és erre megjött percre pontosan. A fene se érti de a párom szerint ha nem elég életképes akkor jobb ha nem marad meg. Mostantól inni fog babaváró teát én is meg a párom is(gyuri bácsi gyógyteái) és fogok szedni vitaminokat is, hátha az segít. A cukrom pedig megnézetem, nehogy baj legyen. Én egyébként csak akkor szoktam kicsit pityeregni amikor megjön de aztán újult erővel a jövőbe tekintek, egyszer csak összekell jönni a babónak, már nagyon várjuk őt :)
Na akkor belőled merítek erőt! Mert újra barnázok és ez már élénkebb színű, szóval...
Az a baj, hogy én is rágörcsölök. Januárban született a kislányom, de sajnos a születése után 5 perccel meghalt. Azóta meg vagyok hülyülve. Nagyon rágörcsölök. De valaki mondja meg, hogy mi a rágörcsölés ellenszere!
Ez szörnyű, részvétem :( Nem is tudom hogy élnék túl egy ilyent, de sosem szabad feladni a reményt, elmesélem anyum történetét. Közel 30 éve teherbe esett ikrekkel és minden jól ment, amikor a végefele egyszercsak nagyon begörcsölt, vérzett, megindították a szülést de szegények halva születtek. Azt mondta nagyon fájt hogy nem láthatta őket, azt sem tudta hova vitték őket. Nagyon maga alatt volt de folyamatosan próbálkoztak utána és rá 2 évre megszülettem én és még utánam lett 2 gyereke. Sosem szabad feladni, egyszercsak eljön az amit nagyon szeretnénk.
A rágörcsölést nem tudom hogy lehet megszűntetni. Nekem folyamatosan a terhesség jár a fejemben. Most is érzem hogy nem estem teherbe de azért keresem a jeleket. Ma nézegettem a mellemet hogy ohh milyen nagy, tuti terhes vagyok mire a párom azt mondta mindig is ekkora volt... :) Akkor nézem a mellbimbóm.. ohh bebarnult de a francba miért csak az egyik.. vagy ez mindig ilyen volt.. (ezek a gondolataim) :))
Egyik percben azt gondolom terhes vagyok, majd azt hogy nem, majd azt hogy igen... ez kész őrület :)) De nem baj, holnap megjön és legalább nem kell többet agyalnom. Ne add fel amíg nem jön meg, én is reménykedem és ne szomorkodj ha megjön, mert hiszem hogy a sors tudja mikor jön el a mi időnk.
Teljesen átérzem anyud helyzetét! Anyum is így járt, ahogy anyud, hogy azt se tudta, hova vitték a kisbaba testét.
Mi eltemethettük. Iszonyatos kijárni a temetőbe.
Hát holnap (vagyis már ma) eldől minden nálad is, nálam is. Én még mindig csak pecsételek, barnás-rózsaszínes. Azt sem bánom már, ha megjön, csak ez a bizonytalanság ne legyen!!!
Remélem a következő hónapban együtt örülünk magunknak és egymásnak! :)
Jelentem megjött a rohadt mocskos szemétláda!
Na majd a jövő hónapban(évben/évtizedben/életemben)...
Sajnálom kérdező :/ Ne add fel, majd legközelebb.
Nekem még nem jött meg, de megfog, rendesen fájnak a petefészkeim meg a hasam alja is. 25 és 26 napos ciklusaim vannak, szóval ha ma nem jön meg akkor most 26 napos lesz és holnap jön meg :(
Az első babával pont úgy éreztem, mint most te. :)
Nem akarlak hitegetni, de ez a "most tuti meg fog jönni" érzés a nők 90%-ánál megvan.
Egyébként azt írtam, hogy megjött. Hát nem tudom, mi ez! Élénk vörös vér volt a vécépapíron, de még mindig csak pecsételt. 15 perce voltam vécén, és megint "elállt".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!