Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétfőre?

Ki nem várja hétfőre?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 20:42
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:

Van azóta valami változás kérdező?

Nekem még semmi, ezek szerint most 26 napos ciklusom lesz és ezért holnap jön meg. Most hányingerem van de azért mert olyan stresszes sz@r napom volt, hogy elvettem egy szálat a páromtól, de nem kellett volna, elvagyok már szokva a cigitől. Most tényleg minden összejött, nemcsodalkoznék azon se ha emiatt késne. A hasam az fájdogál de ennyi. Tuti megjön :( De mindegy, már belenyugodtam, remélem következő ciklusban nagyobb szerencsém lesz :)

2014. júl. 7. 19:16
 22/45 A kérdező kommentje:

Kedves #5!

Akkor legyél biztos benne, ha már megjött! Nagyon drukkolok neked!!! Holnap mindenképpen írj!!!

Mi most megyünk az ügyeletes gyógyszertárba tesztet venni.

Annyira minimális a vérzésem, hogy ki sem jön. Csak tamponnal tudom ellenőrizni, hogy vérzek-e. Pár csap vér van csak a tampon csücskén.

2014. júl. 7. 19:32
 23/45 anonim ***** válasza:

B@sszus drukkolok neked ezerrel, hogy pozitívad legyen és ha igen irány a doki, hogy megnézzék minden oké e :)

Nekem talán annyi furi van hogy még nincsenek pms tüneteim (puffadás, fejfájás, idegbetegség) pedig ilyenkor már ezerrel puffadok, de nem akarok arra gondolni hogy ez egy esetleges terhesség miatt van mert ha megjön akkor nagyon csalódott lennék.

Drukk nektek ezerrel :)

2014. júl. 7. 19:37
 24/45 A kérdező kommentje:

Jajj tudom milyen az amikor az ember a szájával azt mondja, hogy "nem élem bele magam, nem vagyok terhes" a szívével meg "jajj remélem az vagyok"!

Szóval semmi PMS csak az alhasi "mindjártmegjön" érzés?

Jaaaj ez nagyon bíztató!!! De nem éljük bele magunkat!!! (De egy kicsit mégis!)

Nagyon szorítok!!!

2014. júl. 7. 20:14
 25/45 anonim ***** válasza:
Jah de közben eszembejutott hogy egy nappal később volt ovum, mint a naptár jelezte szóval rájöttem hogy akkor a mensim tényleg holnap kell hogy megjöjjön szóval most megint elment az életkedvem is és feladtam megint :)) Te ìrj majd hogy sikerült a teszted :)
2014. júl. 7. 20:49
 26/45 A kérdező kommentje:

De akkor is kellene, hogy legyen PMS-ed! És nincs!

Minden mensi előtt szokott lenni egyébként neked?

2014. júl. 7. 20:55
 27/45 anonim ***** válasza:
Hát mostmár így nem tudom :)) A puffadás megszokott lenni mindig, a többi az változó, nem mindig :) Most mondjuk kezdem érezni hogy puffadok szóval tényleg nem reménykedem mert semmi tünetem, minek áltassam magam :) Én annak is nagyon fogok örülni ha nektek összejött a babó, nekem meg jövőhónap újabb esély :)
2014. júl. 7. 21:17
 28/45 A kérdező kommentje:

Nem bírtam ki reggelig.

Full negatív.

Ehhez képest 2 nap pecsételés után nem vérzek.

Soha nem volt gond a hormonjaimmal. egy hónappal ezelőttig mintaszerű hőgörbéim voltak. Nemhogy napra, órára pontosan jött meg a mensim.

A tököm se érti...

2014. júl. 7. 22:38
 29/45 anonim ***** válasza:

Mindig írják hogy reggel első pisiből kell tesztelni, úgyhogy még nincs minden veszve :)

Nekem ma megjön, érzem, már be is jelöltem a naptárban. Ez nem pesszimizmus, de kicsit reálisabban nézem most a dolgokat. Neked drukk :)

2014. júl. 8. 07:08
 30/45 anonim ***** válasza:

Mizu kedves kérdező, nem teszteltél reggel, nincs már valami jó híred?

Remélem nincs baj, mert nagy a csend :(

2014. júl. 8. 15:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!