Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja vasárnapra vagy...

Ki nem várja vasárnapra vagy hétfőre?

Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok, mióta próbálkoztok, van-e kezelt/kezeletlen betegségetek? Mik a praktikáitok? Ebben a ciklusban van-e bármilyen előérzetetek?
2013. szept. 5. 16:50
 1/10 anonim ***** válasza:

33 vagyok, 3 éve házas, 2 éve próbálkozunk, és pont egy éve volt egy biokémiai terhességem.

Nagyon bizakodom, gyakorlatilag a praktikák 90%-át már bevetettem. Most épp csak progi krémet kenek és szedem a kismama vitamint. És sok folyadékot iszom....

Előérzetem minden ciklusban van! Szóval arra már nem adok...

Enyhe IR-em van, amit kezelnek, és CH diétázok.

A luteálisom is rövid, de arra kenem a progi krémet.

Hétfőre nem várom.

(Elvileg) ez az utolsó ciklusom az inszem előtt. SZoríts hogy ne jöjjön meg, és pozitívat teszteljek hétfőn!!!!!!!!! Viszont is szorítok!

2013. szept. 5. 17:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia, Én keddre nem. Én 28 vagyok a férjem 30. Első baba lenne, már sajnos ez a 20. hónap...Volt egy biokémiai terhességem tavaly, azóta semmi. A létező összes vizsgálaton voltunk már, tankönyvi eredmények...Hát, már nem számítok rá, hogy valaha is összejön...
2013. szept. 5. 17:29
 3/10 A kérdező kommentje:
Szorítok nagyon nektek! Én 27 vagyok, még csak fél éve próbálkozunk, vasárnapra nem várom. Van hipofízis adenomám, PCOS, IR, hiperplázia. Ezeket most kezdjük el kezelni, remélem hamarosan kopogtat a gólya! Köszi az eddigi válaszokat!
2013. szept. 5. 20:22
 4/10 anonim ***** válasza:
Én a ciklus.hu szerint hétfőre nem várom. 30 éves vagyok, 2-3 hónapja próbálkozunk. Van egy 4,5 éves kisfiam, 2011-ben volt két missed ab-om. A magas TSH-mra szedek gyógyszert. Szépen lement, talán most vagy a következő hónapban sikerül a tesó. Különösebb praktikánk nincs, a kritikus napokban kétnaponta vagyunk együtt, és utána igyekszem már nem felállni reggelig.
2013. szept. 6. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

24 éves vagyok, párom 36. 16 hónapja próbálkozunk. Páromat kiskorában heresérv miatt műtötték, ezért csökkent a spermaszáma, 11 millió volt az utolsó vizsgálatnál. Tegnap kellett volna megjönnie a ciklus.hu szerint. 30 napos ciklussal számol, az utolsó 3 28-29-29 volt, viszont görcsölök, szóval megjön. :S Hát ez van, már megszoktam! :) Remélem nembaj, hogy írtam! Szurkolok nektek!

2013. szept. 6. 09:06
 6/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, attól hogy görcsölsz, még nem biztos, hogy megjön! Egyáltalán nem!
2013. szept. 6. 13:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy ettől még lehetek terhes, csak már annyiszor biztattam magam ezzel, hogy már nem hiszek benne. :)
2013. szept. 6. 16:39
 8/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Negyedik válaszoló vagyok. Kinek jött illetve nem jött meg? Nekem egyenlőre még nem (kopp-kopp). Szorítsunk egymásnak!

2013. szept. 9. 09:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Első vagyok, nekem megjött ma reggel.

Viszont délután voltam a dokimnál; ebben a hónapban kezdjük az inszemet!

Sok sikert nektek, főleg kedves 6. ! :-) Drukk lányok mindenkinek!

2013. szept. 9. 19:48
 10/10 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Negyedik és nyolcas vagyok! Ma teszteltem egy pozitívat! :)

Akinek megjött, sajnálom, remélem sikeres lesz az inszem!

2013. szept. 10. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!