Ki nem várja vasárnapra vagy hétfőre?
33 vagyok, 3 éve házas, 2 éve próbálkozunk, és pont egy éve volt egy biokémiai terhességem.
Nagyon bizakodom, gyakorlatilag a praktikák 90%-át már bevetettem. Most épp csak progi krémet kenek és szedem a kismama vitamint. És sok folyadékot iszom....
Előérzetem minden ciklusban van! Szóval arra már nem adok...
Enyhe IR-em van, amit kezelnek, és CH diétázok.
A luteálisom is rövid, de arra kenem a progi krémet.
Hétfőre nem várom.
(Elvileg) ez az utolsó ciklusom az inszem előtt. SZoríts hogy ne jöjjön meg, és pozitívat teszteljek hétfőn!!!!!!!!! Viszont is szorítok!
Sziasztok!
24 éves vagyok, párom 36. 16 hónapja próbálkozunk. Páromat kiskorában heresérv miatt műtötték, ezért csökkent a spermaszáma, 11 millió volt az utolsó vizsgálatnál. Tegnap kellett volna megjönnie a ciklus.hu szerint. 30 napos ciklussal számol, az utolsó 3 28-29-29 volt, viszont görcsölök, szóval megjön. :S Hát ez van, már megszoktam! :) Remélem nembaj, hogy írtam! Szurkolok nektek!
Sziasztok!
Negyedik válaszoló vagyok. Kinek jött illetve nem jött meg? Nekem egyenlőre még nem (kopp-kopp). Szorítsunk egymásnak!
Sziasztok! Első vagyok, nekem megjött ma reggel.
Viszont délután voltam a dokimnál; ebben a hónapban kezdjük az inszemet!
Sok sikert nektek, főleg kedves 6. ! :-) Drukk lányok mindenkinek!
Sziasztok!
Negyedik és nyolcas vagyok! Ma teszteltem egy pozitívat! :)
Akinek megjött, sajnálom, remélem sikeres lesz az inszem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!