Ki nem várja vasárnapra esetleg Hétfőre? Tesztelt már Valaki?
Sziasztok! Már nagyon rég próbálkozunk és várjuk a babát,eddig eredménytelenül. Én ma vagyok 9-10 dpo-n. a Reggeli qupido tesztem negatív lett. De nem adom fel!
Szia!
Ugyan én mára nem vártam, de már hétfőn halvány pozit teszteltem!Tegnap meg már rendes erőset!
Péntektől éreztem magam babásnak, de nyaralni voltunk, és csak hétfőn értünk haza, így akkor délután 5-kor teszteltem pozit! :)
Második babánk!
Drukkolok!Majd írj!
Gratulálok!
Vigyázz nagyon magatokra! Én lehet túl korán csináltam. Majd csinálok holnap is egy 10-est. Hétvégén összejövetelen leszünk és kíváncsi lennék van-e baba vagy sem!
Szia, első vagyok megint, mondjuk nekem 18-án volt pém, pont a 14. napon!És aznap este voltunk együtt, csak a megtermékenyülős időszakomban! (nem volt itthon többet a férjem, akkor is csak a szülinapomra jött haza)de ügyesek voltunk! :)
Mégegysszer nagyon szorítok!
A hőmet mérem, a kérdés kiírásánál tudsz a linkre kattintani!
Drukkolok hogy sikerüljön!
Lemaradt a görbém.A pé-m nem akkor volt,mikor behúzta gép.
Ez a görbi nagyon szép!!
Az Én pé-m is elméletileg egy nappal később volt, mint ahova a program rakta!
Nekem mensi előtt szokott fájni a mellem,most még nem érzek semmit! a luteálisom 11-12 napos.És szoktam mensi előtt barnázni 1-2 napig, de mostanság már csak 1 nap!!
Drukkolok Mindenkinek!! és Mindenkit várok reggel a teszttel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!