Ki nem várja vasárnapra esetleg Hétfőre? Tesztelt már Valaki?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Már nagyon rég próbálkozunk és várjuk a babát,eddig eredménytelenül. Én ma vagyok 9-10 dpo-n. a Reggeli qupido tesztem negatív lett. De nem adom fel!
2011. szept. 1. 13:29
21/34 anonim válasza:
Bocsi, egy t-vel akartam írni a fokot!
22/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nem adom fel!!
A Te görbid is gyönyörű akár egy teszt is jöhet hétvégén!!
2011. szept. 2. 10:51
23/34 anonim válasza:
Szia!Lehet vasárnap tesztelek egy 10-essel,mert akkor leszek a 10 dpo. napon!
24/34 anonim válasza:
Én hétfőre nem várom, nem teszteltem még, majd holnap, ha nem jön meg.
25/34 anonim válasza:
Én ma teszteltem 10.dpo napon 10-el teszttel,persze negatív lett.De még van 2 napom a nem vártig.Sajnos van egy olyan érzésem,hogy meg fog jönni!De azért a többieknek szorítok!
26/34 anonim válasza:
Hát, én mára nem vártam, de se mensi, se + teszt (10-essel). Na, majd kiderül.
27/34 anonim válasza:
Sok sikert mindenkinek majd írjatok, nekem még van 3 nap a nem vártig :)
28/34 anonim válasza:
nekem sajnos 2 nappal korábban megjött, de 5 helyett csak 2 napig tartott. nem tudom, mitől lehet, hogy ilyen rövidre sikerült. bár, nem mintha bánkódnék,hogy csak 2 napig véreztem. mondjuk, jobban örültem volna egy pozitív terhességi tesztnek.
29/34 anonim válasza:
Kedves kérdező, mi újság? Én tegnapra nem vártam, nem is jött, tünet sincs, teszt (10-es) -. Talán egy picit érzékeny a mellem, de ez lehet, máskor is így van, de eddig nem figyeltem. Ez az 1. hónap, hogy próbálkozunk a kistesóval. Lehet, később volt ovum.
30/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Nekem úgy néz ki ma megjön.. leszakad a derekam.. és már enyhén vérezgetek bár a hőm ma visszább ugrott 0,2-et. Ilyet még nem csinált.
Valamelyikőtök írta, hogy csak 2 nap vérzése volt, ha furán érzed magad esetleg csinálj egy tesztet. sokat olvasni mostanában, hogy "mensiznek" a terhesség első idejében. HÁtha!
Akinek kell megy a drukk ezerrel!! Jelentkezzetek Kivel mi a helyzet!
2011. szept. 6. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!