Valaki tesztelt pozitivat a 8 DPO-on?
Igen.
A harmadik gyerekemmel, épp egy hónapja.
Első válaszoló:Gratula.)))))
Akkor egy kicsit megnyugodtam délutáni pisiből volt és 10 es érzékenységű teszt de szinte alig látszik tényleg fordigatnom kell, hogy látszodjon
Második kérdező:A DPO az a pozitiv ovulációs teszt után első negativ nao vagyis ha tegnap pozi volt az ovu teszt mára negának kell lenni és ez lesz az 1 DPO:))
Köszi, most rájöttem, hogy már több mint egy hónapja, mert szept. 12-én teszteltem. Kedden megyek először dokihoz.
Egyébként én is ebédidő tájt teszteltem. A tüneteim arra utaltak, kíváncsi voltam, és erős + lett.
De én mindig nagyon korán megérzem, sőt, minden gyereknél egyre korábban...
Remélem Te is babásodsz! A halvány + is +! :o))
Köszi:))beszámolok, hogy majd a tesztről:)
Szép baba várást:)
Én a 9.dpo-n elég egyértelmű pozit teszteltem, nem első pisiből. Gratulálok a babásoknak:)
20.heteske.
Az jó:)
Szép baba várást:)
Sziasztok!
Első vagyok:
no picit tévedtem, ugyanis tegnap voltam dokinál, és kiderült, hogy a baba nem onnan "származik", ahonnan én gondoltam, hanem a ciklus 7-10 napja környékéről, szóval nem is tudom, hányadik dpo-n teszteltem, de a baba már megvolt. Kicsit rendszertelenül vezettem a görbémet, mivel már amúgy is akartuk a babát, és így csak a ciklus 10. napján kezdtem el mérni a hőmet, mondván hogy úgyis csak később "szokott" peteérésem lenni.
Viszont a baba méretéből egyértelműen kiderült, hogy nagyobb, szóval a 12. héten mentem először dokihoz. :o)
Lényeg hogy jól vagyunk...
A második gyerekemmel viszont a 10. napon teszteltem pozitívat, ott "rendes voltam" és mértem. :o)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!