Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valaki tesztelt pozitivat a 8...

Valaki tesztelt pozitivat a 8 DPO-on?

Figyelt kérdés
Sokan azt mondják az nem jó ha ennyire korán pozi egy teszt véleményekre lenék kiváncsi
2011. okt. 23. 16:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen.

A harmadik gyerekemmel, épp egy hónapja.

2011. okt. 23. 16:32
 2/18 anonim ***** válasza:
56%
Bocsi a kérdésért, de mi az a 8 DPO?
2011. okt. 23. 16:45
 3/18 A kérdező kommentje:

Első válaszoló:Gratula.)))))

Akkor egy kicsit megnyugodtam délutáni pisiből volt és 10 es érzékenységű teszt de szinte alig látszik tényleg fordigatnom kell, hogy látszodjon

Második kérdező:A DPO az a pozitiv ovulációs teszt után első negativ nao vagyis ha tegnap pozi volt az ovu teszt mára negának kell lenni és ez lesz az 1 DPO:))

2011. okt. 23. 17:18
 4/18 anonim ***** válasza:

Köszi, most rájöttem, hogy már több mint egy hónapja, mert szept. 12-én teszteltem. Kedden megyek először dokihoz.

Egyébként én is ebédidő tájt teszteltem. A tüneteim arra utaltak, kíváncsi voltam, és erős + lett.

De én mindig nagyon korán megérzem, sőt, minden gyereknél egyre korábban...

Remélem Te is babásodsz! A halvány + is +! :o))

2011. okt. 23. 17:27
 5/18 A kérdező kommentje:

Köszi:))beszámolok, hogy majd a tesztről:)

Szép baba várást:)

2011. okt. 23. 17:47
 6/18 anonim ***** válasza:

Én a 9.dpo-n elég egyértelmű pozit teszteltem, nem első pisiből. Gratulálok a babásoknak:)

20.heteske.

2011. okt. 23. 22:06
 7/18 A kérdező kommentje:

Az jó:)

Szép baba várást:)

2011. okt. 24. 08:16
 8/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Első vagyok:

no picit tévedtem, ugyanis tegnap voltam dokinál, és kiderült, hogy a baba nem onnan "származik", ahonnan én gondoltam, hanem a ciklus 7-10 napja környékéről, szóval nem is tudom, hányadik dpo-n teszteltem, de a baba már megvolt. Kicsit rendszertelenül vezettem a görbémet, mivel már amúgy is akartuk a babát, és így csak a ciklus 10. napján kezdtem el mérni a hőmet, mondván hogy úgyis csak később "szokott" peteérésem lenni.

Viszont a baba méretéből egyértelműen kiderült, hogy nagyobb, szóval a 12. héten mentem először dokihoz. :o)

Lényeg hogy jól vagyunk...

A második gyerekemmel viszont a 10. napon teszteltem pozitívat, ott "rendes voltam" és mértem. :o)

2011. okt. 26. 14:38
 9/18 anonim ***** válasza:
64%
Jo de minek a röviditése pontosan a DPO?
2011. okt. 31. 22:14
 10/18 A kérdező kommentje:
DPO :Az amikor már nem lesz pozi az ovulációs teszt attól a naptól számoljak a napokat DPO val:)
2011. nov. 1. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!