Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja vasárnapra...

Ki nem várja vasárnapra esetleg Hétfőre? Tesztelt már Valaki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Már nagyon rég próbálkozunk és várjuk a babát,eddig eredménytelenül. Én ma vagyok 9-10 dpo-n. a Reggeli qupido tesztem negatív lett. De nem adom fel!

[link]

2011. szept. 1. 13:29
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Nekem is 12 napos a luteálisom,úgyhogy várnom kell 5 napot!Jóstesztet nem próbáltátok?Én holnap kipróbálom!
2011. szept. 1. 15:11
 12/34 anonim ***** válasza:

Nagyon szép a görbéd, hogyan másoltad be ? nekem nem engedi vagy legalább is nem hiszem hogy meglehet nyitni, megnézed, hogy így meglehet -e nyitni? Drukkolok

[link]

2011. szept. 1. 15:31
 13/34 anonim ***** válasza:
Szia!Nem nyitja meg!
2011. szept. 1. 15:52
 14/34 A kérdező kommentje:
Úgy tudod bemásolni hogy van olyan menüpont hogy "sharing", azon belül charting home .. " setup" azon belül a "your charting.. ben levő szöveget jelöld ki és másold be ide!
2011. szept. 1. 15:54
 15/34 anonim ***** válasza:

nekem egyetlen tünetem: iszonyú sok pattanás az arcomon.

én hétfőre nem várom.

2011. szept. 1. 16:00
 16/34 anonim ***** válasza:
Nekem most el kezdett vizes folyásom lenni,pedig ilyen még nem volt.Mindig krémes szokott lenni ilyenkor.Még a 5 nap a nem vártig.Drukkolok mindeninek!
2011. szept. 1. 16:08
 17/34 anonim ***** válasza:

Ok köszi, most már szerintem megtudod nyitni, szerintem egyáltalán nem volt beállítva :) [link]

Hát én itt tartok... szörnyen unalmas a várakozás... Remélem mindenkinek sikerül... :)

2011. szept. 1. 17:12
 18/34 A kérdező kommentje:

Ez nagyon szép ez a görbi!!!Reméljük ilyen is marad!

Drukkolok Mindenkinek az elkövetkező napokra!

2011. szept. 1. 20:59
 19/34 A kérdező kommentje:

Jó reggelt Lányok!

Hát Nekem a mai qupido tesztem teljesen negatív. Igaz a hőm feljebb ment! Kíváncsi leszek a holnapi napra!

Mindenkinek drukkolok!

[link]

2011. szept. 2. 06:52
 20/34 anonim ***** válasza:

Szia!Ne keseredj el!Szerintem nagyon biztató a görbéd,főleg,hogy az előző hónapban ilyenkor már lejjebb ment,most meg pont feljebb.Ez szerintem csak jót jelenthet!Csinálj holnap is egy 10-es tesztet!Nagyon drukkolok Neked!

Az én görbém így alakult és ma vagyok a 8 dpo napon.Emelkedett 2 tized fokott!

[link]

2011. szept. 2. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!