Ki nem várja vasárnapra esetleg Hétfőre? Tesztelt már Valaki?
Sziasztok! Már nagyon rég próbálkozunk és várjuk a babát,eddig eredménytelenül. Én ma vagyok 9-10 dpo-n. a Reggeli qupido tesztem negatív lett. De nem adom fel!
Nagyon szép a görbéd, hogyan másoltad be ? nekem nem engedi vagy legalább is nem hiszem hogy meglehet nyitni, megnézed, hogy így meglehet -e nyitni? Drukkolok
nekem egyetlen tünetem: iszonyú sok pattanás az arcomon.
én hétfőre nem várom.
Ok köszi, most már szerintem megtudod nyitni, szerintem egyáltalán nem volt beállítva :) [link]
Hát én itt tartok... szörnyen unalmas a várakozás... Remélem mindenkinek sikerül... :)
Ez nagyon szép ez a görbi!!!Reméljük ilyen is marad!
Drukkolok Mindenkinek az elkövetkező napokra!
Jó reggelt Lányok!
Hát Nekem a mai qupido tesztem teljesen negatív. Igaz a hőm feljebb ment! Kíváncsi leszek a holnapi napra!
Mindenkinek drukkolok!
Szia!Ne keseredj el!Szerintem nagyon biztató a görbéd,főleg,hogy az előző hónapban ilyenkor már lejjebb ment,most meg pont feljebb.Ez szerintem csak jót jelenthet!Csinálj holnap is egy 10-es tesztet!Nagyon drukkolok Neked!
Az én görbém így alakult és ma vagyok a 8 dpo napon.Emelkedett 2 tized fokott!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!