Van aki jövő hét hétfőre 18. -a körül NEM várja?
Mióta próbáljátok a babát?
Van esetleg valami tünetetek? Nekem a mellfájáson kívül nincs igazán semmi,folyásom sincs...épp úgy mint a mensi előtt!
24-re nem várom. Tünet: pecsételő vérzéshez hasonló valami egy pici has szurka mellfájásom nincs. Ebben a hónapban határoztuk el magunkat.
Drukkolok hogy sikerüljön!!!!
Én 20-21.-re nem várom.
Semmit sem érzek, úgy vagyok, mint általában.
Már van egy majdnem 3 éves kisfiam, 2 hónapja próbálkozunk testvérkén.
Hali!
Én pont 18-ra nem várom.:)
A mellbimbóm hegye érzékeny, és valahogy, mindig áll..:) Ma többször hasszurkám volt, meg néha megszédülök... Ez az első babaprojektes hónap..
Sziasztok
Na akkor mindenki úgy áll ahogy én, szóval sehogy))
Mondjuk még van idő.
Nekünk ez a 9.hónapunk a kistesóval, a kislányom 3 éve első hónapban sikerült.
Drukkolok mindenkinek!!
Sziasztok
17.re nem varom.Hasszurka derekfajas es mellfeszulesem van, de mind ez lehet a mensi elojele is....... mar nemelem bele magam.
1 eve varunk a kistesora, kozben volt 1 vetelesem.Lanyunk 2.5 eves lesz es egyetlen nemvedekezesbol fogant.
18:55-ös vagyok.
Na, kíváncsi vagyok, kinek mi lesz!:)
Tegnap megjegyezte a párom, hogy valahogy keményebb a cicim, mint szokott, ami fura, mert nekem mensi előtt nemhogy keményedni, de összemenni szokott..:D A bimbómhoz hozzá sem érhetett!:)
Utolsó,az eléggé bíztató.
Én baromira álmos,fáradt vagyok 2 napja,rossz a közérzetem is,de nem lehet,hogy csak az időjárástól van?..
Én vagyok a másik,aki 17.-ére nem várja.
Sziasztok!!
Már csak 4napom van, és tesztelek - ha nem jön meg. Semmit nem érzek igazán.
A mellem hol fáj hol nem. Folyásom nincs. A hasam nem fáj. Szóval nagyon kétesélyes. Ebben a hónapban nem csináltam ovus teszte, nem mértem hőt semmit.
Együtt voltunk amikor kedvünk és időnk volt.
Drukkolok mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!