Van aki jövő hét hétfőre 18. -a körül NEM várja?
Figyelt kérdés
Mióta próbáljátok a babát?
Van esetleg valami tünetetek? Nekem a mellfájáson kívül nincs igazán semmi,folyásom sincs...épp úgy mint a mensi előtt!
2012. jún. 12. 12:58
21/136 anonim válasza:
nekem még van 3-4 napom a nevártig, meg két negatív tesztem... :S de most olvastam egy másik kérdésnél adott válaszok között, hogy mensi előtt eggyl negát tesztelt, utána eggyel meg pozit, úgyhogy ismét reménykedem... :$ drukkolok mindenkinek!!!
22/136 anonim válasza:
Reméljük a legjobbakat, és, hogy végre valaki valami "pozitívat" is tud mondani...:) Jaj, legyen már hétfő..:D
23/136 A kérdező kommentje:
2012. jún. 16. 10:33
24/136 anonim válasza:
óóóóó, te jó isten, de nagyon-nagyon GRATULÁLOK!!! :) kedves KISMAMI, sok sikert, egészséges babavárást! te is 18-ára nemvártad?
25/136 anonim válasza:
buta kérdés volt ,te tetted fel a kérdést... :$ ne haragudj, csak ilyenkor úgy megörülök :) tüneted volt?
26/136 A kérdező kommentje:
Köszönöm, igen hétfőre nem várom.
félek kicsit mert 3hónapja elment a baba. Remélem most minden rendben lesz.
Azért csináltam, mert fura volt hogy nincs folyásom semmilyen, pedig mensi előtt pár nappal már van.
2012. jún. 16. 11:22
27/136 anonim válasza:
Ötös vagyok:
De jó neked,gratulálok,sok sikert!!!!!!:)))
28/136 anonim válasza:
fú, de jóóó! Te vagy az első!!!:) Én is hétfőre nem várom, de még nem tesztelek.. Naaagyon türelmes vagyok.:D
Úgy örülök!!!
Minden rendben lesz!
4-es voltam.
29/136 A kérdező kommentje:
Köszi Lányok.
Megfordultam már a patikából, folsavat és magnéziumot vettem. Nagyon remélem, hogy ez a pici már velünk akar maradni!!!!
Drukkolok a Többieknek akik még Nem várják!!
2012. jún. 16. 12:59
30/136 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!