Van aki jövő hét hétfőre 18. -a körül NEM várja?
Mióta próbáljátok a babát?
Van esetleg valami tünetetek? Nekem a mellfájáson kívül nincs igazán semmi,folyásom sincs...épp úgy mint a mensi előtt!
1-es vagyok
Nagyon nagyon gratulálok ujdonsült pocaklakó tulajdonos!! :-) Vigyázz magadra!!! Boldog babavárást!!!
4es vagyok.
Na, csak nem bírtad ki hétfőig, hogy erősödik-e?:) Gratulálok! Várjuk ám majd az orvosi eredményeket is, nem csak a tesztet...:)
Jó babavárást!
Lányok, akik pozit teszteltek, az újdonsült apuka tudja már a jó hírt?:)
1-es vagyok!!
Tudja csak nem hiszünk a tesztnek mert olyan kis halványka de majd holnap tesztelek!! Kíváncsian várom a holnapi napot!!!
Köszi lányok.
Nálunk nem tudja még az Apuka, 10 nap múlva lesz a születésnapja.ha minden rendben lesz,akkor nem kell gondolkodnom az ajándékon))))
1-es vagyok
Jó ajándék!!! Ez tetszik :-)
4..
fú, 10 nap... addigra már talán a doki is mondhat, mutathat valamit..:)Ez lesz aztán a boldog születésnap!:)
1-es vagyok!!
Ha holnap elmegyek tesztért akkor reggeli pisi kilöve. Szerintetek délután csináljam majd meg????
4..
Hát, megcsinálhatod szerintem du is, csak akkor előtte úgy 6-7 órát ne pisilj. Mintha éjszaka lenne, had koncentrálódjon a vizelet...
Én reggel tesztelek, nagyon izgulok. Ha negatív, de nem jön meg, akkor szerdán még egyet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!