Van aki jövő hét hétfőre 18. -a körül NEM várja?
Mióta próbáljátok a babát?
Van esetleg valami tünetetek? Nekem a mellfájáson kívül nincs igazán semmi,folyásom sincs...épp úgy mint a mensi előtt!
4...
én nagyon várom!!! Olyan kíváncsi vagyok! 1es végül mikor csinálod? reggel hűtősen, vagy du.?
:) akkor előszülinap lesz... pedig egy UH kép is jó lenne:)
1...
Holnap délután és kedd reggel!!!!
Szerintetek milyen tesztet vegyek a gyógyszertárban????
1...
Én sem akartam még elmondani a páromnak de végül nem birtam ki :-)
Uh kép ilyenkor max a petezsákról lenne, de most beszéltem Vele telefonon,és azt mondta, hogy tegnap este látott egy hullócsillagot, és ugye tudom hogy mit kívánt)))
Ugy elmondtam volna, de látni szeretném akkor majd az arcát))l
2. vagyok: szívből gratulálok a pozitív teszteknek!! Olyan boldogság ez! Micsoda szép pillanat lesz, mikor az Apuka is megtudja az örömhírt!!!
Én 20-21.-re nem várom;15-én éjszaka éreztem valami "furcsa" érzést a pocakomban: fájdogált és egy ponton enyhén szurkált. Az lett volna a beágyazódás? Nem tudom, mikor teszteljek, talán megvárom a 21.-ét. Addig is gyakran benézek ide hozzátok, kíváncsi vagyok, kivel mi történik!!
4...
Hú, egy nagyon-nagyon halvány +!!!!!!!!!!!:) Úgy örülök!!! De szerdán csinálok mégegyet, mert ez még halványabb lett, mint a tiétek. Viszont, már mikor belemártottam a pisibe, 15 mp múlva láttam azt a "láthatatlan" csíkot!!:) De megvárom a szerdait az örömködéssel..
4...
Hú de rossz már ez így számokkal..:D
1-eske, mit szólt a párod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!