Mi itt beszélgetünk, hárman vagyunk akik kb hétvégére-hétfőre nem várjuk.
Tesztelni pénteken akartam de rábeszéltek a lányok a másik topicban hogy elég vasárnap, hallgatok rájuk.
Sokat járok pisilni de valószínű az csak felfázás.
2011. szept. 22. 08:12
5/41 anonim válasza:
Sziasztok! Én is vasárnapra nem várom, de sok reményem nincs, mert már fájogat a hasam. Hőmet nem mérem.
2011. szept. 22. 11:02
6/41 anonim válasza:
sziasztok!
Én is hétfőre nem várom.
Második baba lenne.
Annyi tünetem van hogy mindig éhes vagyok és folyton aludnék :-)
2011. szept. 22. 14:50
7/41 A kérdező kommentje:
Huu, ez izgi lesz csajok! :). Ez az en gorbem, de szerintem elobb volt peteeresem, mint ahogy a ciklus.hu behuzta. [link] kedves masik topicos, azt hiszem en is irtam neked! :D aki a gorbejet megmutatta, szerintem eleg hasonlo az enyemmel. :) en is marha ehes vagyok a napokban, meg folton huz az agy. Tegnaptol meg olyan erzes van az alhasamban mintha benne volna egy tegla! :D nyom meg feszul.. Majd irjatpk csajok, kinel mi van! Hajraa!
2011. szept. 22. 18:41
8/41 anonim válasza:
Szia, első vagyok, semmi változás. Folyton pisilek, de ennyi. Vasárnap fogok tesztelni ha addig nem jön meg. Nekünk is 2.baba lenne :)
Nálad mi a helyzet?
2011. szept. 23. 13:26
9/41 anonim válasza:
Sziasztok, görbés vagyok.
Mára így alakult a görbém, de a teszt reggeli vizeletből neg. :(
igen bari nőm. De kb. 3 napja barnás alvadt vér jön neki....ez mit jelent? szerinte megjön,de mondtam nekiha mégse jönne 26án akkor se rögtön menjen a patikába 30.a előtt nem érdemes a tesztelni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!