Van aki hétfőre nem várja?
Én nem várom, de ma egész nap görcsöl a hasam. Lehet megint hamarabb megjön? Remélem nem!
Ti hogy vagytok? Tünetek valakinek?
Izguljunk együtt egymásért!
Szia! Én mára vártam de semmi, a ciklus.hu szerint pénteken kellett csinálnom tesztet, de sajna negatív lett :( szóval most én sem várom, még reménykedem hétfőn tesztelek újra.
drukkolok neked :)
sziasztok! én elvileg holnapra nem várom, de tegnap egész nap görcsölt a hasam, állandóan wc-re rohangálok, mert mindig olyan érzésem van, mintha folyna valami, de eddig semmi, viszont a hőm leesett (igaz nem mértem csak tegnap meg ma, régebben mértem, tehát tudom mennyi az alaphőm) úgyhogy nem sok reményt fűzök ahhoz, hogy baba lenne. :(
Bár tényleg nem számítana a hő és babás lennék, már több mint egy éve várunk rá!
Drukkolok mindenkinek, írjatok ha teszteltetek.
Sziasztok, 2. vagyok. Ma teszteltem, pozi lett: [link]
Elég erős a csík, így beparáztam, hátha ikrek! Remélem nem... :S
Köszike!
Nálam a 2. válasz az enyém...
Vagy nálatok nem?
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 19:16
Amúgy sajnálom, hogy megjött, remélem legközelebb sikerül!
Nekem meg az enyém :-) de vicces volt látni!
MIndegy, persze, nekem ez csak a 2. rendes hónap,semmi gond. Ti meg vigyázzatok a babá(k)ra:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!