Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja hétfőre?

Ki nem várja hétfőre?

Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 20:42
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Hát, ha vártam volna reggelig, akkor megspóroltam volna egy tesztet...

Vérzek, mint a féldisznó!

Remélem nálad reményteljesebb a helyzet!

2014. júl. 8. 16:03
 32/45 anonim ***** válasza:

Még nem jött meg de már jobb lenne ha megjönne mert rendesen fáj a hasam alja csak szenvedek de amikor megszokott jönni utána már jobb.

Sajnálom hogy nem jött össze, remélem a következő ciklusod már babás lesz!

2014. júl. 8. 16:11
 33/45 A kérdező kommentje:

Naaaa???

Ugye mégsem jött meg neked?

Örülnék, ha legalább neked sikerülne :)

2014. júl. 9. 13:06
 34/45 anonim ***** válasza:
Köszi, nagyon ari vagy, még semmi :) Mondjuk már kezdek aggódni, hogy valami gyulladásom lehet vagy fertőzés vagy kitudja mert néha akkorákat nyílal a méhembe ha hirtelen fellálok vagy leülök hogy sztem ez már nem normális. A párom még nem akarja hogy teszteljek de én holnap veszek egyet és tesztelek hátha :) Nem tudom, valahogy tényleg nem hiszek benne hogy az lennék. Lehet hogy túl pesszimista vagyok.
2014. júl. 9. 14:02
 35/45 A kérdező kommentje:

Igen, szerintem is "gyulladás" vagy "fertőzés", bár én még sosem neveztem így egy babát! :D

Dukkkkkk!!!!!

2014. júl. 9. 14:43
 36/45 anonim ***** válasza:
Köszi, ari vagy nagyon, majd írok ha teszteltem de tuti bőgni fogok ha ezekután megjön :D
2014. júl. 9. 17:40
 37/45 A kérdező kommentje:

Még szép, hogy írsz!!! :)))

(Bőgni meg mindenképpen bőg az ember ilyenkor. Ha poz. azért, ha neg. azért.)

2014. júl. 9. 18:05
 38/45 anonim ***** válasza:
Du majd veszek tesztet és lehet este majd meg is csinálom. Elmúlt minden tünetem, már nincs görcsölés meg fájdalmak, fura ez az egész, mensinél is így szokott lenni csak épp most nem volt vérzés (még... persze azért még megjöhet). Amúgy tiszta hülye vagyok mert baloldalt fájdogál a derekam és most megvagyok róla győződve hogy méhen kivüli terhes vagyok, szóval kezdek már a saját agyamra menni :(
2014. júl. 10. 09:01
 39/45 anonim ***** válasza:
Bakker csináltam délbe egy tesztet és halványan kijött a második csík. Nem akarom elhinni. Szted csak akkor lehet pozi ha terhes vagyok?
2014. júl. 10. 13:50
 40/45 A kérdező kommentje:

Terhes vagy!!!!!

Az tök midegy, hogy halvány vagy sem!!!!

A halvány csak annyit jelent, hogy még kevés a HCG a psiben, de van, és ez a lényeg!!!!

Tiszta szívemből gratulálok újdonsült kismama!

Nagyon boldog babavárást!!!

Annyira örülök, mintha velem történne :)

2014. júl. 10. 14:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!