Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tudom, hogy tucatkérdés, de...

Tudom, hogy tucatkérdés, de nekem nagyon számít, hogy mit gondoltok a hőgörbémről! (? )

Figyelt kérdés

Sajnos benne vagyunk már a korban, és nincs még (élő) gyermekünk, csak egy angyalkánk. Nagyon szeretnénk neki kistestvért, mert nagy űrt hagyott maga után, és boldogtalanok vagyunk így, gyermektelenül.

Pár hónapja hőmérőzök. Itt egy teljesen átlagos "babátlan" hónap:

[link]

És itt a mostani. (Péntekre nem várom.)

[link]

Tudom, hogy a mensi előtti nap, sőt még aznap is leeshet a hő, de nekem sosem szokott ilyen magas lenni a reggeli hőm. Szerintetek merjek remélni? Vagy nagyon esélyes még, hogy leesik, és bukta van?

Köszönöm mindenkinek, aki válaszol!

2014. jún. 2. 13:49
 81/114 anonim ***** válasza:

Ez tényleg nem a legjobb hír:-(

De csodák mindig vannak,lehetsz még ezzel is akàr babâs!

Nekem azt mondtak 2eve nagy görbe szakértő ismerőseim,hogy ez eleg csúnyácska görbe babahoz...mergemben csináltam egy tesztet,h ne izguljak tovább es full pozi lett!

Továbbra is drukk neked!

2014. jún. 6. 07:26
 82/114 anonim ***** válasza:
És ha meghívlak egy tesztre? ;-) Átutalom az árát. :D
2014. jún. 6. 07:57
 83/114 anonim ***** válasza:
ja, bali voltam :)
2014. jún. 6. 08:08
 84/114 anonim ***** válasza:

Hogy vagy, Kedves? Idegeid? :(

bali

2014. jún. 6. 09:52
 85/114 A kérdező kommentje:

Kedves Szurkolók! (És a B-közép Bali) :)

Nálam most 11:30 van, és még nem jött meg.

Délelőtt vagy kora délután (2-3) szokott megjönni.

Most várok. És rettegek a pisis vécépapírtól!

Abban reménykedem, hogy még azért csak az alaphő felett van 0,2-vel. És sz*rul aludtam, forgolódtam, és olyankor 0,1-gyel kevesebb szokott lenni a reggeli hőm. Tulajdonképpen 4 és fél órát aludtam, és a mérés előtt egy órával már kipattantak a szemeim, aztán forgolódtam. Szúnyogot hesegettem. Szóval mozogtam.

Miután itt voltam, visszafeküdtem, megmértem a hőm, és 37,1 volt. (De tudom, hogy a felkelés utáni nem számít, de nem szokott napközben hőemelkedésem lenni.)

HüjJje vagyok! Minden frászkarikában reményt látok, aztán majd bőghetek a klotyón, mikor megjön!

2014. jún. 6. 10:36
 86/114 A kérdező kommentje:

Drága #81, valahol a fiók mélyén, archívumban megvan még az a babás teszt? :)

Ha igen, nem szeretnéd közszemlére tenni?

Most megint magamat áltatom, de reggel megnéztem egy rakás babás görbét, és igaz, hogy a 95%-a nem esett le, mint az enyém, de láttam 1-2, ahol leesett, de alaphő felett maradt, aztán megint felment másnapra.

2014. jún. 6. 10:38
 87/114 anonim ***** válasza:

81es vagyok:

Itt van a kèpe,ez anno az èn kérdèsem volt

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Ezert kene tesztelned,mert ott lenne a válasz es nem kene tovább izgulnod!Szerintem a bizonytalanságnal rosszabb nincs:-(

2014. jún. 6. 11:51
 88/114 A kérdező kommentje:

Ejj #81, te dupláztál?? :D

Eeez igen! Remélem, azóta is jól vagy a porontyaiddal!

Tudom, hogy tesztelni kellene, de akkor véget érhet még a reménykedés is... Mindegy, ha 1/2 4-ig nem jön meg, akkor lemegyek egy tesztért. (Bali fizeti :D )

2014. jún. 6. 11:57
 89/114 A kérdező kommentje:

Megjött. Hát akkor ennyi...

Nagyon köszönöm nektek a kedves, biztató szavakat.

2014. jún. 6. 12:05
 90/114 anonim ***** válasza:

Nem is hiszem el. :(

bali

2014. jún. 6. 12:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!